123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

iFun

Resin van iFun bestellen?

Open een wereld aan creatieve mogelijkheden met de resin van iFun. Het merk heeft een divers aanbod beschikbaar van verschillende soorten en kleuren resin. Hierdoor kunt u altijd een resin vinden die perfect is voor uw volgende 3D-print project. Bestel vandaag nog standaard resin, tough resin of washable resin en ga morgen al aan de slag met het printen van een nieuw model.


Bestel eenvoudig resin van iFun

In 2015 ontdekte iFun de markt van het 3D-printen. Sindsdien heeft het merk zich gefocust op het maken van producten die voldoen aan de wensen van gebruikers. Ze blijven innoveren en hun producten verbeteren om zo aan te sluiten bij de huidige vraag van de markt. In 2021 is iFun begonnen met het ontwikkelen van producten voor tandheelkundige projecten en sieraden. Het bedrijf streeft ernaar om producten van hoge kwaliteit op de markt te blijven brengen en de prestaties van hun huidige producten te verbeteren.

Ons assortiment iFun resin

Wij hebben een ruim aanbod aan iFun resin beschikbaar. Alle resins zijn eenvoudig te gebruiken en van hoge kwaliteit. Niet alle resin lijnen zijn echter hetzelfde. Hieronder zullen wij kort toelichten wat u van elke lijn kunt verwachten:

iFun Basic rigid resin

De basic rigid resin van iFun is compatibel met resin 3D-printers die gebruikmaken van LCD/DLP-technologie. Met deze resin maakt u prints met scherpe details en een levendige kleur. De lage krimpfactor en hoge flexibiliteit maken deze resin geschikt voor veel verschillende soorten projecten.

Toughness resin

Toughness resin van iFun is ideaal voor het maken van harde, gedetailleerde prints. Deze hoge precisie resin hardt snel uit en heeft een lage krimpfactor. Het is speciaal ontwikkeld voor resin 3D-printers die gebruikmaken van de LCD/DLP-technologie. 3D-prints die gemaakt zijn van toughness resin hebben een hoge taaiheid en buigbaarheid. U kunt deze resin gebruiken om onder andere industriële accessoires en beschermende kleding te printen.

Water washable resin

De iFun water washable resin produceert sterke en gedetailleerde objecten. Water washable resin heeft een lage krimpfactor, voorkomt scheuren en zal niet makkelijk breken. Hierdoor is dit een ideale resin voor veel verschillende projecten. Na het printen kunt u uw 3D-print gemakkelijk schoonmaken met water. Zeep of wasmiddelen zijn niet nodig. Vervolgens kunt u het model uitharden met UV-licht. Compatibel met resin 3D-printers die gebruikmaken van LCD/DLP-technologie.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat maakt resin van iFun goed?

Met de resins van iFun bent u verzekerd van accurate prints, omdat ze snel uitharden en weinig krimpen. Daarnaast heeft u de keuze uit basic rigid, toughness en water washable resin. Deze hebben allemaal unieke eigenschappen, waardoor u het meeste uit uw print kunt halen.

Is water washable resin van iFun giftig?

Alle resins bevatten stoffen die bij inademing of aanraking irritaties kunnen veroorzaken. Daarom is het belangrijk om gepaste maatregelen te treffen, ook bij het werken met water washable resin. Probeer direct contact zo veel mogelijk te vermijden en werk met handschoenen en een mondmasker in een goed geventileerde omgeving.

Waar kan ik iFun 3D-resin kopen?

Goedkope iFun resin van hoge kwaliteit koopt u eenvoudig en snel bij 123-3D.nl. Hier hebben wij de ideale iFun resin en alle andere benodigdheden voor uw volgende 3D-print project. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod aan andere topmerken zoals Real, Elegoo en Wanhao.


Heeft u nog vragen over 3D-printen met resin? Bekijk dan ons helpcentrum. Hier beantwoorden wij vragen over 3D-printen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen of heeft u specifieke vragen over iFun resin? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.