123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Outlet

 

3D-printproducten met korting kopen?

Bestel snel en eenvoudig 3D-printproducten met hoge kortingen. Onze producten zijn altijd scherp geprijsd, maar soms doen we daar nog een schepje bovenop en worden deze producten in onze outlet geplaatst. Het assortiment is zeer divers en verandert voortdurend. Om makkelijk te vinden wat u zoekt, kunt u in een specifieke categorie zoeken. Liever alles zien? Blijf dan op deze pagina om alle outlet producten te zien. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Bekijk per outlet categorie: 

 

Bestel voordelig 3D-printproducten

Bent u op zoek naar 3D-printproducten voor een betaalbare prijs? Dan bent u in onze outlet op de juiste plek. Hier hebben wij verschillende producten voor u verzameld die wij met korting verkopen. Dit kan zijn omdat een product uit ons assortiment gaat of omdat we maar een beperkt aantal van een product over hebben. Hierdoor verandert het aanbod in de outlet ook voortdurend. Heeft u uw oog op een specifiek outlet product, wacht dan niet te lang. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Ons outlet assortiment

In onze outlet hebben wij een grote keuze aan 3D-printproducten. Om het aanbod overzichtelijker te maken voor u, hebben we deze in vier categorieën onderverdeeld. Onze categorieën zijn:

3D-printers

In deze categorie kunt u 3D-printers met hoge kortingen vinden. Zo vindt u geregeld printers van verschillende topmerken, zoals Creality, Flashforge, Elegoo en nog veel meer. Kies uit zowel FDM-printers als resin printers en maak binnen de kortste keren de mooiste 3D-creaties.

3D-filament & resin

Hier kunt u filament en resin vinden van onder andere 123-3D, Elegoo, Polymaker, Real en eSun. Of u nu op zoek bent naar 1,75 of 2,85 mm filament, u kunt het hier vinden. Ook qua kleuren is er een ruime keuze beschikbaar voor zowel filament als resin. Bezoek deze categorie en vind extra voordelig het perfecte filament of de ideale resin voor uw volgende 3D-printproject.

3D-printer onderdelen

Is een onderdeel van uw 3D-printer aan vervanging toe? Of wilt u uw 3D-printer graag upgraden? Dan kunt u in deze categorie wellicht het onderdeel vinden dat u zoekt. De producten in deze categorie lopen zeer uit een, van nozzles tot stappenmotoren tot FEP-films.

3D-printer accessoires

Er zijn vele 3D-print accessoires beschikbaar en deze categorie bevat veel producten die het 3D-printproces makkelijker kunnen maken of de kwaliteit van uw prints kunnen verbeteren. Bent u klaar om meer uit uw prints te halen? Wacht dan niet langer en vind hier accessoires met hoge kortingen die uw 3D-prints naar een hoger niveau tillen.
 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is de 123-3D outlet?

De 123-3D outlet is een plek waar u de beste producten kunt krijgen voor een verrassend lage prijs. Soms gaan producten uit het assortiment of zijn er nog maar een paar stuks over. Op dat moment worden deze in de met korting in de outlet geplaatst. Hierdoor kunt u deze producten nog voordeliger kopen dan normaal.

Verkoopt de 123-3D outlet tweedehands producten?

Nee, er worden geen tweedehandsproducten verkocht in de 123-3D outlet. Alle producten zijn nieuw en ongebruikt. De reden dat deze producten in de outlet te vinden zijn, is omdat er nog maar een paar stuks over zijn of omdat deze uit het assortiment gaan. Hierdoor kunt u ze bestellen voor de laagst mogelijke prijs.

Waar vind ik de goedkoopste 3D-print producten?

De goedkoopste 3D-print producten vindt u op 123-3D.nl. Wij hebben een groot assortiment aan producten beschikbaar, variërend van 3D-printers en 3D-print onderdelen, tot filament, resin en accessoires. Bij ons vindt u altijd topmerken voor de laagste prijs.


Heeft u nog vragen over 3D-gerelateerde onderwerpen? Bekijk dan ons helpcentrum. Hier beantwoorden wij al uw vragen over 3D gerelateerde onderwerpen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.