123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Accessoires

3D-print accessoires bestellen?

Bestel hier alle accessoires die u nodig heeft voor uw 3D prints. Van spullen voor nabewerking, zoals schuurpapier en verf tot aan 3D-printer behuizingen en FEP films. Tevens kunt u hier reinigingsartikelen vinden voor het onderhoud van uw printer. Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag in huis.

1 - 0 van 0

Accessoires

Op zoek naar de voordeligste accessoires voor 3D projecten?

Voor alle 3D-print accessoires die u nodig heeft, kunt u bij 123-3D terecht. Wij hebben een ruim assortiment aan producten waarmee uw prints nog mooier worden. Schuur na het printen uw model op met schuurpapier of voorzie de print van een laagje verf waardoor deze net een andere uitstraling krijgt. Ook voor reinigingsmiddelen voor uw 3D-printer bent u hier aan het juiste adres.

Wat zijn 3D-printer accessoires?

3D-printer accessoires zijn accessoires die u helpen uw prints nog beter te maken. Deze zijn in verschillende categorieën in te delen, zoals nabewerking en reinigingsartikelen. Maar ook individuele producten zoals uithardingskamers en 3D-printer behuizingen vallen onder 3D-printer accessoires. Elke accessoire heeft zijn eigen toegevoegde waarde voor het verbeteren van uw print. Zo kunt u met schuurpapier de lagen gladder maken of de print klaar maken om te verven. Met smeermiddel zorgt u ervoor dat uw 3D-printer soepel blijft bewegen en door middel van lijm kunt u meerdere prints aan elkaar bevestigen om zo een groter model in elkaar te zetten.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke accessoires zijn essentieel voor een goede 3D print?

Wanneer u gebruik maakt van een SLA printer zijn FEP films belangrijk om te vervangen, zodat u altijd een resin print van goede kwaliteit heeft. Ook moet u uw print goed laten uitharden. Dit kan in zonlicht, maar een uithardingskamer zorgt dat dit proces makkelijker, sneller en gelijkmatiger verloopt.

Welke accessoires kan ik gebruiken ter uitbereiding van mijn 3D printer?

U kunt de Mosaic Palette gebruiken als upgrade voor uw 3D printer. Hiermee kunt u tot wel 4 verschillende kleuren of soorten filament tegelijkertijd printen.
 

Heeft u vragen over accessoires voor uw 3D projecten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.