123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

CNC onderdelen

CNC onderdelen kopen?

Bestel hier eenvoudig en snel onderdelen voor uw CNC machine. Wij hebben alle materialen die u nodig heeft voor onderhoud aan uw CNC machine of om deze naar wens aan te passen. Bij ons vindt u ook materialen die geschikt zijn om te graven of snijden met een CNC machine.

1 - 0 van 0

CNC onderdelen

Op zoek naar voordelige CNC onderdelen?

Bij ons vindt u alle CNC onderdelen die u nodig heeft voor de laagste prijs. Wij hebben een ruim aanbod, van elektronica tot aan materiaal. Hiermee kunt u gemakkelijk uw oude CNC onderdelen vervangen of upgraden. Wij verkopen alleen hoogwaardige producten zodat u zeker kan zijn van de beste koop voor uw machine.

Wat zijn CNC onderdelen

Dit zijn onderdelen voor het onderhouden of aanpassen van uw CNC machine. Deze machines hebben vele onderdelen die na een tijdje gebruikssporen kunnen gaan vertonen of toe kunnen zijn aan vervanging. Door een los onderdeel te vervangen hoeft u geen hele nieuwe machine aan te schaffen. CNC onderdelen kunnen ook gebruikt worden voor het uitbreiden van uw CNC machine. Wellicht heeft uw CNC machine momenteel geen LCD-scherm, maar zou u dit wel graag willen. Dan komt een los LCD-scherm goed van pas.

Waar moet ik op letten bij het kopen van CNC onderdelen?

Wat altijd belangrijk is bij het kopen van onderdelen, is de afmeting van de originele onderdelen. U wilt namelijk wel dat het onderdeel perfect in de machine past zodat deze goed werkt en zo lang mogelijk meegaan. De precieze afmetingen zijn vaak terug te vinden in de handleiding van uw machine. Daar kunt u ook vinden welke onderdelen er in de machine zitten.

CNC onderdelen: ons assortiment

In ons assortiment hebben wij veel verschillende onderdelen die u kunt gebruiken voor uw CNC machine. Om het makkelijker te maken hebben wij groepen aangemaakt waardoor u gerichter kunt zoeken en het perfecte CNC onderdeel kunt vinden:

CNC elektronica: CNC elektronica is het belangrijkste onderdeel van uw CNC machine. Zonder dit onderdeel kan de machine geen code begrijpen en dus ook niet doen wat u van hem vraagt. CNC Shields, megatronics en eindstops kunt u in deze groep vinden.
Mechanica: Een CNC machine heeft goede mechanica nodig om optimaal te kunnen functioneren. In deze categorie vindt u leadscrews, geleiders, pulleys, riemen, veren, schroeven en meer.
Motoren: Voor al uw stappenmotoren, ventilatoren en servo’s bent u bij deze groep aan het juiste adres. Een goede motor helpt om het beste resultaat uit uw printer te halen.
Voedingen: Vind de perfecte voeding voor uw CNC machine. Wij hebben voedingen van 12 V, 24 V, 48 V en regelbare voedingen in ons assortiment.
Bedrading: Een CNC machine heeft goede bedrading nodig om optimaal te kunnen functioneren. Hier vindt u alles omtrent bedrading: van bandkabels en kabelschoenen, tot connectoren en spullen voor kabelmanagement.
CNC bits: Voor het bewerken van materialen kunt u gebruik maken van verschillende bits. Elke soort bit bewerkt uw materiaal net op een andere manier.
Materiaal: Een CNC machine kan verschillende materialen bewerken. In deze groep vindt u verschillende materialen die u kunt gebruiken voor uw CNC machine. Let hierbij wel goed op welke materialen uw machine aankan.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om zelf een CNC machine te maken?

Dat is zeker mogelijk. Met de benodigdheden op deze pagina kunt u een eigen CNC machine maken. Dit vereist wel enige technische kennis en raden wij dus niet aan voor beginners.

Hoe vaak moeten CNC machine onderdelen onderhouden worden?

Afhankelijk van hoe intensief u uw machine gebruikt is het goed om elke paar maanden de bewegende delen in te vetten en de rest van de machine na te lopen en schoon te maken. Op die manier heeft u altijd een goedwerkende machine.
 

Heeft u vragen over een CNC onderdelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.