123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

3D resin

SLA resin bestellen?

Bestel voor een voordelige prijs SLA resin. SLA resin is hars dat door resin printers wordt gebruikt en is onder te verdelen in verschillende uithardingsmethodes. In ons assortiment vindt u daglicht resin, resin voor DLP printers, resin voor printers met laser, en wasbaar resin. Ook koopt u bij ons resin van onder andere de merken BASF en Wanhao. Daarnaast bevat ons assortiment FEP films en uithardingskamers.
 

3D resin

Bestel voordelig SLA resin online

In ons assortiment vindt u een groot aantal verschillende soorten SLA resin. Wij bieden onder andere resin voor verschillende uithardingsmethodes, afwasbaar resin, diverse accessoires voor het printproces en merken van een aantal specifieke merken aan.

Ons SLA resin assortiment

Verschillende uithardingsmethodes

Er zijn diverse soorten resin printers. Afhankelijk van welke resin printer u heeft, wordt er van een andere uithardingsmethode gebruikgemaakt. Daarom vindt u in ons assortiment voor verschillende uithardingsmethodes de juiste resins. Zo koopt u eenvoudig resin voor printers die gebruikmaken van een LCD met zichtbaar daglicht, printers die gebruikmaken van een UV licht, of printers die een resin laser gebruiken.

Water washable resin

Water washable resin maakt het mogelijk om supports voor uw prints te maken die daarna eenvoudig in water opgelost kunnen worden. Dit maakt het eenvoudig om ook ingewikkelde SLA prints goed uit te printen, met voldoende ondersteuning.

Accessoires voor SLA resin

In ons assortiment vindt u een groot aanbod aan accessoires om te gebruiken in combinatie met een SLA printer. Denk aan wegwerphandschoenen, FEP film, veiligheidsbrillen en uithardingskamers. Zo kunt u op een veilige en efficiënte manier uw SLA printer gebruiken.

Veelgestelde vragen

Wat is SLA resin?

SLA resin is een hars dat wordt gebruikt door SLA printers; printers die een fotochemisch proces gebruiken om het vloeibare hars om te zetten in een solide print. Afhankelijk van de resin en de printer zijn er verschillende fotochemische processen, variërend van het gebruik van een laser tot een UV licht.

Hoe gebruik ik SLA resin op een veilige manier?

Het is niet verstandig SLA resin in zijn vloeibare vorm met de blote huid aan te raken. Daarnaast komen er bij het werken met SLA resin bepaalde stoffen en deeltjes vrij. Deze deeltjes kunnen schade veroorzaken als ze worden geïnhaleerd of in contact komen met uw ogen. Het is dan ook belangrijk om bij het werken met SLA resin uw handen en gezicht te beschermen, en om in een voldoende geventileerde ruimte te werken om zo de potentiële gevaren te minimaliseren.

Is SLA resin food safe?

Nee, SLA resin is niet food safe. Bij contact met voedingsmiddelen kunnen er deeltjes van de resin vrijkomen. Ook na behandeling met een coating is het niet gegarandeerd dat SLA resin food safe is. Wilt u voedselveilig printen? Dan is het handig te printen met PLA, PETG, PP of nylon. Let op: Bij een filament moet zijn aangegeven of het voedselveilig is.

 

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina? Of wilt u meer weten over ons assortiment SLA resin? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten