123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

3D Printer Outlet

 

3D-printer kopen?

Bestel eenvoudig en snel uw nieuwe 3D-printer met hoge korting. Op deze outletpagina vindt u geregeld printers van verschillende topmerken, zoals Creality, Flashforge, Elegoo en nog veel meer, voor een verrassend lage prijs. Het aanbod op deze pagina wisselt voortdurend, dus bekijk deze regelmatig om niets te missen. Voor 23.59 uur besteld, is de volgende dag in huis.


1 - 24 van 35

Koop voordelig een 3D-printer

Profiteer van hoge kortingen in onze 3D-printer outlet. Geregeld wordt deze pagina aangevuld met nieuwe producten. Bestel hierboven een printer die past bij uw wensen of lees hieronder meer over welke soort printers u in deze categorie kunt verwachten.

3D-printer outlet

Onze printers zijn altijd scherp geprijsd, maar soms doen we daar nog een extra schep bovenop. Wanneer we van een printer nog maar een paar modellen hebben of wanneer dit model uit het assortiment gaat, komen deze printers in onze 3D-printer outlet. Hier vindt u filament- en resin printers van bekende merken, waarmee u de mooiste creaties kunt maken. Wilt u de printer morgen in huis hebben? Bestel dan vandaag nog.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is 3D-printen duur?

3D-printen hoeft niet duur te zijn. Met een 3D-printer en wat filament of resin komt u al een heel eind. Daarbij is het bijvoorbeeld goedkoper om met een filament printer te printen, dan met een resin printer. Ook kunt u in onze 3D-printer outlet kijken of er een printer met korting tussen zit die aan uw wensen voldoet.

Waar koop ik 3D-printers in de uitverkoop?

Op 123-3D.nl verkopen wij 3D-printers voor de laagste prijs. Tevens hebben wij een 3D-printer outletpagina. Daar kunt u printers vinden met nog extra korting bovenop de huidige prijs. Zo kunt u een printer kopen voor de allerlaagste prijs.

Worden er tweedehands printers verkocht in een 3D-printer outlet?

Nee, er worden geen tweedehands printers verkocht in onze outlet. Hier vindt u uitsluitend nooit eerder gebruikte producten die wij tegen een lagere prijs verkopen. Dit doen wij omdat het bijvoorbeeld de laatste modellen zijn of omdat deze uit het assortiment gaan.


Heeft u nog vragen over het bestellen van een 3D-printer? Bekijk dan ons helpcentrum. Hier beantwoorden wij al uw vragen over 3D gerelateerde onderwerpen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.