123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Keurmerken

Veilig shoppen, veilige producten en vertrouwde kwaliteit 
3D-printeronderdelen en verbruiksartikelen bestaan er in allerlei soorten, merken en kwaliteitssoorten. Veiligheid en kwaliteit zijn van groot belang en een consument zou nooit concessies moeten doen aan deze aspecten. Bij 123-3D.nl nemen wij alleen producten op in ons assortiment als deze aan alle kwaliteitseisen voldoen. Zo bent u verzekerd van veilige producten van uitstekende kwaliteit.

Heeft u toch nog vragen over veiligheid of kwaliteit, neem dan contact met ons op via 0294-787127 of info@123-3D.nl.

Thuiswinkel Waarborg
De Thuiswinkel Waarborg is hét Nederlandse keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen via internet, catalogi, post en andere verkoopkanalen op afstand. Alle leden van Thuiswinkel.org zijn te herkennen aan het keurmerk. Als consument kunt u ervan op aan dat deze bedrijven de Algemene Voorwaarden Thuiswinkelen en de gedragsregels van de vereniging onderschrijven, dat ze zich houden aan en aanspreekbaar zijn op naleven van de relevante wet- en regelgeving. Als u iets koopt bij een lid van Thuiswinkel.org betekent dit dat u veilig en betrouwbaar aankopen kunt doen.

123-3D.nl voldoet aan de Europese wet- en regelgeving en mag daarom ook het Ecommerce Europe Trustmark voeren.
 

 

 
ISO 9001
De ISO 9001 norm is de internationale standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen. Hiermee kan een constante en uitstekende kwaliteit gagarandeerd worden.
 
 

 
RoHS richtlijn
RoHS (Restriction of Hazardous Substances) is een EU-richtlijn met als doel het beperken van bepaalde gevaarlijke stoffen. Door het verminderen van deze stoffen worden apparaten en verbruiksartikelen veiliger voor consumenten. Onze producten voldoen aan de RoHS richtlijn.

 
Terug naar klantenservice Terug naar boven