123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Creality 3D Raptor 3D Scanner

Pre-Order
€ 1.599,00 (Incl. 21% BTW)
(€ 1.321,49 Excl. 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Pre-Order: dit artikel wordt in de 1e week van juni verwacht.

Met de Creality Raptor 3D-scanner maakt u in een handomdraai fantastische 3D-scans. Deze lichte en compacte scanner scant eenvoudig objecten tussen de 0,2 en 2000 mm in volledige 24 bit kleur. Het maakt niet uit of objecten heel dichtbij zijn of wat verder weg, de Creality Raptor kan met beide goed overweg.

Precies & intuïtief
De 7 parallelle laser lijnen maken het mogelijk om scans te maken die tot wel 0,02 mm precies zijn. Zo kunt u zelfs de kleinste details inscannen. De CR-Scan Raptor kan moeiteloos zwarte en metalen objecten scannen zonder deze vooraf in te sprayen. Ook is het mogelijk om te scannen zonder markers. U bestuurt de scanner eenvoudig met de knoppen en het indicatielampje geeft real-time feedback. Daarnaast is de scanner licht van gewicht en met slechts één hand te besturen. Maak gebruik van het glazen kalibratie bord om er zeker van te zijn dat uw scanner accurate scans maakt.

Blauw licht en NIR-technologie
Deze scanner is de eerste blauwe laser scanner met meerdere lijnen voor de gewone gebruiker. De innovatieve combinatie van blauwe lasers en infrarood lichtbronnen maken het mogelijk om object van verschillende formaten te scannen. Door met de blauwe licht technologie te scannen, kunt u tot wel 60 fps scannen. Wanneer u gebruik maakt van de NIR-technologie kunt u scannen met 20 fps. Het blauwe licht geeft extra verlichting voor het scannen met de laserlijnen terwijl het witte licht gebruikt kan worden om de helderheid of de kleuren te verbeteren.

Slimme algoritmes
Om nog strakkere scans te kunnen maken, maakt deze scanner gebruik van anti-schud technologie. Dit stabiliseert uw bewegingen om te voorkomen dat de scan mislukt. Het geavanceerde temperatuur-algoritme verbetert de temperatuur stabiliteit, waardoor de precisie van de scan wordt verbeterd. Ook is het mogelijk om deze scanner te gebruiken voor het scannen van gezichten en lichamen. Scan de meest subtiele lichaams- en gezichtsdetails in met het unieke algoritme waar deze scanner gebruik van maakt. Zo kunt u in slechts 2 minuten al een scan maken van een volledig lichaam.

Bekijk hier het volledige overzicht met eigenschappen van deze scanner. (popup)
Specificaties
Merk: Creality 3D Ons Artikelnr: DAR01620
Video: Promo video