123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bestellen

 • Ik bestel bij meerdere van jullie webwinkels tegelijk. Kunnen de bestellingen gecombineerd worden?
  Geen zin om te lezen? Bekijk dan de video:  Lees hier de tekstversie:

  Het is niet mogelijk om bestellingen van onze verschillende webwinkels te combineren. Als u een bestelling plaatst bij meerdere van onze webwinkels, dan worden deze apart verzonden. Dit komt door het volgende:

  Onze webwinkels zijn op zichzelf staande bedrijven met een eigen magazijn en eigen personeel. Als u twee bestellingen plaatst, worden er dus ook twee pakketten verstuurd. Per bestelling betaalt u verzendkosten. Dit geldt voor de volgende webwinkels:
   
 • 123inkt.nl
 • 123accu.nl
 • 123led.nl
 • 123-3D.nl
 • 123schoon.nl

 • Waarom geen gratis verzending?

  Dit is heel eenvoudig. De kosten die gemaakt worden voor het verzenden (PostNL verstuurt helaas niet gratis), moeten op een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels rekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

  Dit vinden wij echter oneerlijk. Op deze manier worden klanten die meerdere artikelen bestellen namelijk gestraft, omdat er aan hen eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

  De webwinkels die geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het doorheeft op de 'gratis verzending'. Wij houden de kosten liever open en eerlijk!
   


Terug Terug naar boven

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!