123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Eendjes van sneeuw in AmersfoortEindelijk genieten we weer eens van een dik pak sneeuw. Kinderen (en volwassenen) sleeën van alles wat maar een schuine helling heeft en overal bouwt men sneeuwpoppen. Echter zijn sneeuwpoppen niet de enige ijscreaties die op straat verschijnen, in Amersfoort duiken overal sneeuweendjes op.

Sneeuweendjes? Jazeker! Onze collega van 123-3D, Jeroen Somers, heeft dit weekend Amersfoort eigenhandig veranderd in ‘Duckstad’. Met zijn 3D-printer heeft Jeroen een mal geprint in de vorm van een eend. Door de mal vol te stoppen met sneeuw en deze aan te knijpen, heeft hij overal door de stad sneeuweendjes kunnen plaatsen. Het leuke is dat deze eendjes zijn gespot door Amersfoorters die een sneeuwwandeling zijn gaan maken. Ze zijn zelfs een hit geworden op social media, wat vervolgens weer is opgepakt door de lokale krant en het Algemeen Dagblad.

Met een 3D-printer valt een hoop lol te beleven en creëren, voor uzelf en voor anderen. Het is niet nodig om een ster te zijn in ontwerpen, want deze sneeuweendenmal heeft Jeroen gewoon gedownload van de website Thingiverse. Er zijn verschillende websites waar ontwerpen, gratis of tegen betaling, te downloaden zijn. Zo zijn er ontwerpen te vinden van leuke beeldjes, gebruiksvoorwerpen en natuurlijk mallen van eendjes!

Ook een ‘eendentocht’ uitzetten in jouw stad? Download hier het ontwerp van de eendenmal. Niet zo’n fan van eendjes? Er zijn ook sneeuwballenmakers in de vorm van Baby Yoda of een hartje. Het is verstandig om voor het printen van deze modellen een grotere nozzle in de 3D-printer te zetten, bijvoorbeeld een exemplaar van 0.8 of 1.0 mm, zodat het model sneller en steviger geprint kan worden.

Bestel snel filament en maak zelf een sneeuwballenmal. Sneeuwpret gegarandeerd!

Bekijk al onze 3D-printers

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!