123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Anet

Ervaar het gemak en plezier van 3D-afdrukken met een printer van Anet. Dit merk heeft diverse instapprinters, waarmee u fantasie omzet tot werkelijkheid. De printers hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding, staan zeer stabiel en zet u snel in elkaar.

Anet Printers

Over Anet

Laat uw fantasie werkelijkheid worden en schaf een professionele printer aan van Anet. Het bedrijf werd opgericht in 2015 en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de wereld van 3D-printers. Met een printer van Anet ervaart u het gemak van 3D-printen en zet u creatieve ideeën om tot realiteit.

 

Kant-en-klaar printers of zelfbouw-printers

Anet heeft kant-en-klaar modellen en zelfbouw-printers. Kiest u voor een exemplaar dat u zelf in elkaar moet zetten en heeft u hier niet veel ervaring mee? Geen zorgen, de 3D-printers van Anet bouwt u snel en makkelijk op. In nog geen tien minuten staat hij klaar en begint u aan uw eerste 3D-print.

Voordelen van Anet

Een printer van Anet is een perfecte keuze voor het creëren van gedetailleerde ontwerpen. De 3D-printers zijn gemaakt van robuuste materialen, zoals aluminium en metaal. Hierdoor staan ze stabiel en kunnen ze tegen een stootje. Wilt u een nóg betere printbeleving? Kies dan voor een 3D-printer met een filamentdetectiesensor en automatische in- en uitvoer van het filament. Kortom, met een printer van Anet zit u altijd goed!  
1 - 0 van 0