123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Anycubic

Op zoek naar een goede 3D-printer? Anycubic heeft wat u zoekt! Kies voor een instapmodel óf voor een uitgebreid exemplaar. Waar u ook voor kiest, met een Anycubic 3D-printer bent u verzekerd van kwaliteit prints!

Anycubic Printers

Over Anycubic

Anycubic is opgericht in 2015 en inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste 3D-printermerken. De organisatie vindt het belangrijk dat 3D-printen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Deze twee kenmerken heeft Anycubic in al hun printers geïntegreerd. Hierdoor kan iedereen creativiteit, ideeën en fantasieën omzetten tot realiteit.

SLA 3D-printers

Anycubic heeft een ruim aanbod aan 3D SLA-printers. Deze modellen printen met hars en zorgen voor een zeer glad en gedetailleerd oppervlak. Hierdoor bereikt u prachtige resultaten in uw 3D-prints.

Bent u nieuw in de 3D-printwereld? Kies dan voor een instapmodel! Liever op zoek naar een uitgebreider exemplaar? Dan zit u ook goed bij Anycubic! U bereikt een hoog level van detail, doordat de printers gebruikmaken van de nieuwe LCD-printtechniek. Extra leuk is dat de printers een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Wilt u meer weten over resin printers? Bekijk dan deze pagina!