123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Snapmaker

Snapmaker levert echte alleskunners die niets te wensen over laten. 3D-printen, CNC frezen en lasergraveren; het is allemaal mogelijk. Klinkt dit ingewikkeld? Dat is het zeker niet! Het merk stelt gebruiksgemak voorop. De Snapmaker Original 3-in-1 printer en de Snapmaker 2.0 zijn eenvoudig voor beginners en uit te breiden voor professionals.

Snapmaker printers

 

De voordelen van Snapmaker

Snapmaker creëert modulaire 3D-printers, welke meer kunnen dan driedimensionaal afdrukken. Door het modulaire ontwerp transformeert u met gemak de printer tot de machine die u nodig heeft. Dit zorgt voor plezierige gebruikerservaringen, bij zowel gevorderden als beginners.

De Snapmaker is een 3D-printer, lasermachine én CNC freesmachine. De printer is zeer secuur en print kwalitatieve kunststof objecten. Met het CNC frees opzetstuk bewerkt u eenvoudig materialen als acryl en hout. Met de laser maakt u de mooiste lasergravures in hout, kunststof en dik papier. De machine heeft een stille en veilige behuizing van metaal. De nieuwste printer, de Snapmaker 2.0, verbetert de 3-in-1 ervaring met drie verschillende modellen en een verbeterde functieset. Het aluminium frame van de Snapmaker is zeer degelijk. Aan betrouwbaarheid en stevigheid dus geen gebrek!

Over Snapmaker

Snapmaker gelooft dat het maken van 3D-objecten de komende decennia net zo eenvoudig wordt als het maken van foto's. De missie van het merk? Tools voor 3D printen toegankelijker maken. De producten van Snapmaker stellen u in staat creatieve ideeën daadwerkelijk te realiseren.

Bekijk hier de productvideo van de Snapmaker 2.0 (popup).

Hulp nodig bij het kiezen van een Snapmaker 3D printer? Laat ons u helpen de juiste keuze te maken! Bekijk hier al onze tips voor de aanschaf van een 3D printer of neem contact op met onze klantenservice.  

Handige accessoires: