123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

BCN3D Omega I60 3D printer

€ 24.139,00 (Incl. 21% BTW)
(€ 19.949,59 Excl. 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
De Omega I60 van BCN3D is een industriële FFF 3D-printer die ideaal is voor de werkvloer. Print eenvoudig grote en sterke modellen, zoals gereedschap, mallen en armaturen. Deze printer maakt gebruik van BCN3D’s kenmerkende IDEX-technologie, heeft een bouwvolume van 450 x 300 x 450 mm, een verwarmde kamer, een temperatuur- en luchtvochtigheidssysteem en direct drive high speed extruders.

IDEX
Verdubbel uw productiviteit dankzij de IDEX-technologie, waarmee u met 2 extruders tegelijkertijd kunt printen. U kunt gebruik maken van de duplicatie modus om 2 dezelfde modellen te produceren of van de spiegel modus om 2 gespiegelde prints te maken. Ook kunt u hiermee modellen printen met supports van ander materiaal, zodat deze makkelijker verwijderd kunnen worden. Het ontwerp is geschikt om op hoge snelheid mee te printen. De printsnelheid kan oplopen tot wel 300 mm/s.

Houd uw filament droog
De geïntegreerde materiaal module zorgt voor een complete ervaring bij het gebruiken van deze printer. Hiermee kunt u de luchtvochtigheid en de temperatuur besturen. Zo houdt u uw filamenten droog, wat een grote positieve invloed heeft op de kwaliteit van de print. De temperatuur van deze module kan oplopen tot 70 °C en de luchtvochtigheid wordt onder 10% gehouden.

Actief verwarmde printkamer
De actieve verwarmde printkamer verwarmt tot 70 °C, een ideale temperatuur voor materialen zoals ASA, PA, ABS en versterkte PA. Het houdt gedurende het printen een constante temperatuur aan, waardoor er minder spanning zal zijn en het model gelijkmatiger wordt geprint. Problemen zoals warping en scheuren zullen voorkomen worden. Zo print u grote, robuuste onderdelen met goede mechanische kwaliteiten. Het printbed kan tot 120 °C verwarmd worden. De 1,75 mm direct drive Bondtech extruder is zeer krachtig. Daarnaast zorgt deze voor meer controle en precisie en de nozzle is eenvoudig te verwisselen.

Gebruiksvriendelijk & veilig
De Omega I60 is zeer gebruiksvriendelijk. De flexibele bouwplaat verzekert u van het makkelijk verwijderen van modellen en met de ingebouwde camera kunt u uw printproces in de gaten houden. Daarnaast heeft het een 7 inch capacitief touchscreen en barcode sensors. U kunt deze printer eenvoudig aansluiten via wifi of ethernet. Daarnaast is deze uitgerust met een HEPA- en koolstoffilter. Aan het lichtsignaal is de huidige status van de printer af te lezen. Ook is er een UPS (uninterruptible power supply) aanwezig, zodat u geen problemen ervaart wanneer de stroom uitvalt. Er is een noodknop om de printer stop te zetten.

Let op: Voor dit product geldt een aangepaste levertijd.
Specificaties
Merk: BCN3D Type bedleveling: Semi-automatisch
Printtechniek: FDM/FFF Camera: Ja
Max. print diepte: 45 cm Netwerk: Ja (Ethernet & WiFi)
Max. print breedte: 30 cm Filament diameter: 1,75 mm
Max. print hoogte: 45 cm Nozzle diameter: 0,4 mm
Print volume: 60 l Filamentsensor: Ja
CNC optie: nee Extruder: Direct
Laser optie: nee Voltage: 24 V DC
Aantal extruders: 2 Extra info: uw oude apparaat info
Heated bed: Ja Ons Artikelnr: DKI00184
Direct mee bestellen

3DLAC hechtspray (400 ml) voor € 11,50

Dit artikel wordt vanwege het gewicht/formaat per pallet vervoerd. Verzending binnen 1- 2 werkdagen indien direct voorradig.