123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Creality 3D Nebula Smart Kit

Pre-Order
€ 109,00 (Incl. 21% BTW)
(€ 90,08 Excl. 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Pre-Order: dit artikel wordt in de 1e week van juni verwacht.

Upgrade uw 3D-printer met deze Nebula Smart Kit van Creality. De combinatie van de pad en camera zorgt voor snellere en betere prestaties én een hogere kans op een succesvolle print. Houdt van een afstand uw 3D-printproces in de gaten om zo altijd zeker te zijn dat uw print nog goed gaat.

Nebula pad
De pad kunt u zelfstandig gebruiken en eenvoudig met het internet verbinden. Door de krachtige prestaties verbetert u de printkwaliteit. Het 4,3 inch touchscreen en de dual-core CPU weken met de Creality OS. De geavanceerde bewegingsfunctie zorgt voor de optimale filament toevoersnelheid, waardoor uitstulpingen effectief worden verminderd. Dankzij deze pad kunt u op elk moment en vanaf elke plek uw 3D-printer besturen.

Nebula camera
De camera zorgt ervoor dat u uw print in real-time van een afstand kunt bekijken en opnemen, in het licht en in het donker. Zo is het mogelijk om timelapse video’s te maken van uw 3D-printproces. Tevens heeft de camera spaghetti detectie, waarmee het verspillen van filament wordt voorkomen. Op het moment dat er een probleem wordt gedetecteerd zal het systeem een melding geven en de print pauzeren. Tot slot is de camera uitgerust met een handmatige focus lens voor het maken van hoge definitie beelden.

Compatibiliteit
U kunt de Nebula pad en camera eenvoudig installeren en verbinden met uw 3D-printer. De pad is compatibel met de meeste populaire 3D-printer. De AI LiDAR en camera kunnen onmiddellijk gebruikt worden door via de USB-poort met de Nebula pad te verbinden. Deze kit is compatibel met de Ender-3 (32 bit moederbord), Ender-3 Pro, Ender-3 V2, Ender-3 V2 Neo en de Ender-3 V3 SE 3D-printers van Creality.

Overige functies
Deze kit ondersteunt printen via LAN en kan in 10 talen ingesteld worden, namelijk Engels, Duits, Italiaans, Frans, Spaans, Portugees, Russisch, Turks, Chinees en Japans. De Nebula pad heeft een filament tekort detectie, waardoor u een melding zult krijgen als er gedetecteerd wordt dat er te weinig filament is. Ook kan de pad de printvoortgang onthouden wanneer er een stroomstoring is. Zo kunt u de print eenvoudig weer aanzetten op het moment dat de stroom terug is.
Specificaties
Merk: Creality 3D Video: Instructievideo
Voltage: 5 V Wifi: 802.11 b / g / n
Gewicht: 0,28 kg Ons Artikelnr: DAR01618