123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Creality 3D Otter 3D-Scanner

Pre-Order
€ 969,00 (Incl. 21% BTW)
(€ 800,83 Excl. 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Pre-Order: dit artikel wordt in de 1e week van juni verwacht.

Maak zeer precieze scans van zowel grote als kleine objecten met de Otter 3D-scanner van Creality. Deze scanner heeft een precisie tot wel 0,02 mm, waardoor u altijd scherpe scans maakt die elk detail laten zien. Doordat er gebruik is gemaakt van 2 sets duolenzen, kunnen objecten tussen 10 en 2000 mm moeiteloos worden gescand. Na het scannen van een object of persoon zijn deze direct geschikt om te 3D-printen.

Levensecht & in full colour
De Otter 3D-scanner vangt altijd de meest realistische texturen, ook in omgevingen met weinig licht. De 2 extra led-lichten en de full colour RGB-camera helpen met het zo nauwkeurig mogelijk scannen van details, waardoor u eenvoudig de kleuren en texturen van objecten kunt vastleggen. Het is ook mogelijk om met de Otter 3D-scanner mensen te scannen om zo een 3D-model te maken. De scanner komt namelijk met een face & body modus die een uniek face mapping algoritme heeft dat zelfs de kleinste details en haar kan scannen. Binnen slechts 2 minuten heeft u een full body scan. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een infrarood licht dat onzichtbaar is voor het menselijke oog, is het veilig om gezichten en huid te scannen.

Stabiel & efficiënt
Uw bewegingen worden automatische gestabiliseerd dankzij de One-Shot technologie. De hoge backtracking snelheid zorgt voor soepele handmatige scans. Zo maakt u altijd scherpe scans zonder verlies van details. Ook is het mogelijk om zwarte en metalen objecten, zoals auto’s en banden, te scannen zonder deze vooraf in te sprayen met een scanning spray. De Otter 3D-scanner kan moeiteloos buiten gebruikt worden en levert zelfs uitstekende prestaties in het zonlicht (<30000 lux).

Overige functies
Deze 3D-scanner werkt zowel met Windows als met MacOS en maakt gebruik van de CrealityScan software. Om uw 3D-scan ervaring nog beter te maken geeft een indicator de scanstatus in real-time aan. Daarnaast komt de scanner met knoppen en hoorbare feedback. Tot slot heeft de Otter 3D-scanner ook een ‘marker’ modus, waarmee markeerpunten beter worden gevolgd en er met hoge accuraatheid gescand kan worden.

Bekijk hier het volledige overzicht met eigenschappen van deze scanner. (popup)
Specificaties
Merk: Creality 3D Video: Promo video
Gewicht: 0,39 kg Ons Artikelnr: DAR01619