123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

REAL

Real filament kopen?

Ontdek een wereld aan mogelijkheden met de filamenten van Real. Ga voor hoge kwaliteit en een ruime keuze aan kleuren en soorten filament met het assortiment van Real. Kies onder meer uit PLA, ABS en PETG en vind het ideale filament voor uw project. Bestel snel en makkelijk uw Real filament. Vandaag besteld is morgen in huis.

1 - 0 van 0

REAL

Bestel eenvoudig filament van Real

Real is een Nederlands bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en maken van filament. Het merk produceert alleen filament dat aan de hoogste industriestandaard voldoet. Real richt zich op de toekomst van het 3D-printen, waardoor ze een breed en innovatief aanbod hebben ontwikkeld. De filamenten hebben consistente filamentdiameters, waardoor uw 3D-prints nauwkeurig geprint zullen worden. Dat maakt dit merk zeer geschikt voor het maken van prototypes. Tegenwoordig produceert Real niet alleen filament, maar ook resin. Real standaard resin is betaalbaar en van hoge kwaliteit, waardoor het maken van mooie 3D-prints met resin steeds toegankelijker wordt.

Ons assortiment Real filament

Wij hebben een ruim aanbod aan Real filamenten van zowel 1,75 mm als 2,85 mm in diameter. Bij ons kunt u de populaire filamenten PLA, PETG en ABS vinden, maar ook filamenten die wellicht iets minder bekend zijn, zoals PVA, PEEK en PEI. De grote diversiteit aan materialen en kleuren zorgen dat er voor ieder project een perfect filament is.

Het kiezen van het juiste Real filament

Om te kunnen bepalen wat het juiste Real filament is voor uw project, is het belangrijk om te weten welke eigenschappen uw print moet hebben. Op basis daarvan kunt u makkelijker een geschikt filament kiezen, omdat niet alle filamenten dezelfde eigenschappen hebben. Real heeft vele filamenten met specifieke eigenschappen zoals flexibiliteit, brandvertraging of goede bestendigheid tegen verschillende weersomstandigheden. Op zoek naar sterk materiaal dat tegen een stootje kan? Kijk dan eens naar ABS, PETG of PEEK. Oplosbaar filament nodig voor het printen van supports? Dan kunt u gaan voor filamenten zoals PVA of HIPS.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welk Real filament is het beste?

Wat voor u het beste Real filament is, hangt af van wat u met uw print wilt gaan doen. Komt de print in aanraking met de buitenlucht? Dan is het bijvoorbeeld handig om een filament zoals ASA te kiezen dat bestendig is tegen verschillende weersomstandigheden. Het ideale filament voor uw print verschilt dus per project.

Is filament van Real goed?

Real maakt filamenten die aan de hoogste industriestandaard voldoen. Deze filamenten hebben een consistente diameter, waardoor u zeer nauwkeurige prints kunt maken. Daarnaast heeft Real een divers assortiment aan filamenten beschikbaar, waardoor u er altijd een kunt vinden die geschikt is voor uw project.

Waar kan ik het beste 3D-filament kopen?

Het beste 3D-filament koopt u bij 123-3D.nl. Hier hebben wij een divers assortiment van bekende merken zoals Real, ColorFabb, Polymaker, Sunlu en natuurlijk ons vertrouwde 123-3D huismerk filament. Wij verkopen uitsluitend filamenten van hoge kwaliteit. Vandaag besteld is morgen in huis.


Heeft u nog vragen over filament? Bekijk dan deze pagina van ons helpcentrum. Hier beantwoorden wij uw vragen over filament. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen of heeft u specifieke vragen over Real filament? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.