123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

3-in-1 Machines

 

3-in-1 machine kopen?

Bestel snel en eenvoudig uw nieuwe 3-in-1 machine. Met een 3-in-1 machine heeft u verschillende tools binnen handbereik. Zo kunt u wisselen tussen 3D-printen, frezen, lasergraveren en lasersnijden. Bekijk ons assortiment om de machine te vinden die het beste bij u past. Vandaag besteld, is morgen in huis.


1 - 3 van 3

Bestel eenvoudig een 3-in-1 machine

Heeft u ook altijd keuze stress? Of wilt u graag meerdere technieken gebruiken, maar niet meerdere machines hebben staan? Dan is een 3-in-1 machine wellicht iets voor u! Met deze machine heeft u de keuze uit 3D-printen, frezen, lasergraveren en lasersnijden door de verschillende modules te wisselen. Eenvoudig, handig en veelzijdig.

Voordelen 3-in-1 machine

Een 3-in-1 machine heeft meerdere voordelen. Zo kunt u meerdere technieken gebruiken door het wisselen van de modules. Hiermee bespaart u meteen ruimte. U hoeft nu namelijk niet 3 aparte machines neer te zetten. Ook zorgt dit voor een vermindering van kosten.

3D-printer ombouwen

Heeft u al een 3D-printer en wilt u liever niet een nieuwe machine aanschaffen? Het is ook mogelijk om een losse module te kopen die u op uw 3D-printer kunt monteren. Met deze laser modules kunt u uw printer ombouwen naar een lasergrafeer/lasersnij machine.

Oneindige creativiteit

Wilt u nog meer uit uw 3-in-1 machine halen? Dan kunt u ervoor kiezen om een extra module toe te voegen, zoals een rotary module. Hiermee geeft u uw machine een 4e as en kunt u driedimensionale ontwerpen maken. Speel met verschillende materialen en ontwerpen om zo het meeste uit uw creaties te halen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een 3-in-1 machine?

Een 3-in-1 machine is een machine waarbij tussen verschillende modules gewisseld kan worden. Zo heeft u meerdere opties terwijl u maar één machine aanschaft. Wissel eenvoudig tussen 3D-printen, frezen, lasergraveren en lasersnijden, terwijl u tegelijkertijd ruimte en geld bespaart.

Heb ik een computer nodig voor een 3-in-1 machine?

Een 3-in-1 machine heeft een computer nodig om een ontwerp te maken en naar de machine te sturen. U kunt ervoor kiezen om zelf een ontwerp te maken of om er online een te vinden. Dit moet u vervolgens omzetten in een leesbaar bestandsformaat voor de machine. Nadat u het bestand naar de machine heeft gestuurd, kunt u aan uw project beginnen.

Waar kan ik een goedkope 3-in-1 machine vinden?

Goedkope 3-in-1 machines koopt u eenvoudig via 123-3D.nl. Wij hebben allerlei modulaire modellen beschikbaar binnen verschillende prijsklassen. Wissel eenvoudig tussen de verschillende modules en laat uw creativiteit de vrije loop. Vandaag besteld, is morgen in huis.


Heeft u nog vragen over 3-in-1 machines? Bekijk dan ons helpcentrum. Hier beantwoorden wij al uw vragen over 3D gerelateerde onderwerpen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.