123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Anycubic

Anycubic 3D-printer kopen?

Klaar om uw creatieve ideeën en fantasieën om te zetten naar realiteit? Anycubic heeft wat u zoekt! Kies voor een instapmodel óf voor een uitgebreid exemplaar, allemaal voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Waar u ook voor kiest, met een printer van dit merk bent u verzekerd van prints met hoge kwaliteit. Bestel snel en eenvoudig uw nieuwe Anycubic 3D-printer. Vandaag besteld is morgen in huis.


1 - 23 van 23

Over Anycubic

Anycubic is opgericht in 2015 en inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste 3D-printermerken. Het merk vindt het belangrijk dat 3D-printen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is, wat terugkomt in het 3D-printerassortiment. Vooral de Kobra en Photon Mono series zijn erg populair onder gebruikers. De Kobra serie heeft een ruim aanbod aan FDM-printers met verschillende formaten en snelheden. De Photon Mono serie heeft zowel budget resinprinters als resinprinters met hoge resolutie. De printers van Anycubic openen een wereld van creativiteit, waarin fantasieën en ideeën tot leven komen.

Ons assortiment Anycubic producten

Wij hebben een divers assortiment aan Anycubic producten beschikbaar. Zo hebben wij niet alleen 3D-printers van dit merk, maar ook originele vervangingsonderdelen en accessoires. Hierdoor kunnen wij u een complete ervaring bieden en heeft u langer plezier van uw printer.

Het kiezen van de juiste Anycubic 3D-printer

Het kiezen van de juiste Anycubic kan een hele opgave lijken. Toch valt dit uiteindelijk wel mee als u uw wensen goed op een rijtje heeft. Bent u net nieuw in de wereld van het 3D-printen? Dan zijn er verschillende instapmodellen beschikbaar. Zoekt u voor wat meer uitdaging? Dan zijn er ook uitgebreidere Anycubic 3D-printers. Om het zoeken naar de juiste printer makkelijker te maken kunt u gebruik maken van de filters boven aan de pagina. Hier kunt u alvast keuzes maken voor het netwerk, het printvolume en de maximale print diepte, breedte en hoogte. Zo krijgt u alleen een selectie printers te zien die deze eisen bevatten.

Voordelen van Elegoo

De producten van Anycubic hebben vele voordelen. Enkele van deze voordelen zijn:

  Goede prijs-kwaliteitverhouding
  Ruim assortiment
  Nieuwe lcd-printtechniek voor scherpe details
  Grote community om elkaar te helpen, te leren en te inspireren

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn 3D-printers van Anycubic goed?

De Anycubic printers in ons assortiment zijn van goede kwaliteit en zorgen voor lang printplezier. Daarnaast maken de resinprinters gebruik van een nieuwe lcd-printtechniek, waardoor u een hoog level van detail kunt bereiken. Zo maakt u altijd prints van hoge kwaliteit.

Is een Anycubic 3D-printer goed voor beginners?

De 3D-printers van Anycubic zijn ontworpen om voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te zijn. Daarnaast zijn er verschillende instapmodellen beschikbaar die ideaal zijn voor beginnende gebruikers. Ook is er een grote community van Anycubic gebruikers beschikbaar. Hier kunt u vragen stellen en leren van andere 3D-print liefhebbers.

Waar kan ik een goedkope Anycubic 3D-printer kopen?

Goedkope 3D-printers van Anycubic vindt u bij 123-3D.nl. Wij hebben een divers aanbod aan Anycubic producten, waaronder 3D-printers, originele vervangingsonderdelen en accessoires. Door het grote assortiment zit er voor iedereen een geschikte 3D-printer bij. Vandaag besteld is morgen in huis.


Heeft u nog vragen over 3D-printers? Bekijk dan ons helpcentrum. Hier beantwoorden wij al uw vragen over 3D gerelateerde onderwerpen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen of heeft u specifieke vragen over Anycubic producten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.