123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

BASF resin

BASF resin kopen?

Ontdek een wereld aan creatieve mogelijkheden met de resins van BASF. De resin van dit topmerk is van hoge kwaliteit, zorgt voor scherpe details en kan gebruikt worden met DLP, LCD en SLA 3D-printers. BASF heeft verschillende resin lijnen ontwikkeld, zodat u nog beter de perfecte resin kunt vinden voor uw project. Kies bijvoorbeeld voor Ultracur3D RG wanneer u wilt gaan voor hoge precisie en weinig krimp. Liever een sterke resin die impactbestendig is? Kijk dan eens naar Ultracur3D ST. Bestel vandaag nog makkelijk en snel uw BASF resin en ontvang het morgen in huis.


Bestel eenvoudig resin van BASF

De resin van BASF is van hoge kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van prints met scherpe details. BASF heeft verschillende resin lijnen die inspelen op andere behoeften. Zo kunt u altijd een resin vinden die perfect bij uw specifieke project past. Als u nog meer uit uw print wilt halen, kunt u ervoor kiezen om deze na te bewerken met accessoires. Lees hieronder meer over BASF of bestel hierboven direct het product dat u nodig heeft.

Het merk BASF

BASF is een scheikundig bedrijf dat in 1865 is opgericht. Ze streven naar duurzaamheid, innovatie en digitalisatie en focussen zich de laatste jaren ook op de wereld van het 3D-printen. Zo maakt BASF filamenten en resins van hoge kwaliteit met hun kernwaarden in het vizier. Het bedrijf wil met hun producten graag gebruikers voorzien in hun huidige en toekomstige behoeften.

Ons assortiment BASF resin

Wij hebben een divers aanbod aan BASF resin lijnen. De resins zijn allemaal van hoge kwaliteit, eenvoudig te gebruiken en produceren zeer accurate prints. Niet alle resin lijnen zijn echter hetzelfde. Hieronder zullen wij kort toelichten wat u van elke lijn kunt verwachten:

Ultracur3D RG (Rigid resin)

Ultracur3D RG is de rigid resin van BASF, die hoge prestaties levert. Het heeft een uitstekende sterkte, stijfheid en is goed bestand tegen hoge temperaturen. De modellen die met deze resin geprint worden zijn zeer accuraat, krimpen weinig en nemen niet veel water op. Uw prints kunnen nabewerkt worden, omdat deze resin eenvoudig te schuren is.

Ultracur3D ST (Tough resin)

Het BASF Ultracur3D ST-resin is de tough lijn. De resin is sterk en kan voor veel verschillende soorten prints gebruikt worden. Het is ideaal voor prints die weinig elasticiteit en buiging vereisen om kleine breuken tegen te gaan. Deze resin heeft de fijnste afwerkingen van alle beschikbare BASF resins en is speciaal ontworpen om zeer gedetailleerd te printen.

Ultracur3D FL (Flexible resin)

Ultracur3D FL is een flexibel resin, wat een wereld aan extra mogelijkheden opent. Deze resin heeft uitstekende prestaties en is ideaal voor prints die flexibiliteit en elasticiteit vereisen. Modellen geprint met deze resin kunnen veel rek verdragen voordat ze breken. Er is na het printen geen thermische uitharding nodig en kan als vervanging gebruikt worden voor traditioneel siliconen.

Ultracur3D DM2505 (Dental resin)

De Ultracur3D DM2505 van BASF is een dental resin die geoptimaliseerd is om gebruikt te worden in tandheelkundige prints. Het is een kosteneffectieve oplossing voor het maken van meerdere tandheelkundige toepassingen, zoals modellen en mallen. Deze kunnen gebruikt worden om bruggen of zelfs volledige protheses mee te maken. Met DM2505 kunnen accurate prints met fijne details eenvoudig geprint worden. Tot slot kunnen de onderdelen met water gewassen worden, waardoor er geen chemische schoonmaak middelen nodig zijn.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is BASF resin goed?

Alle resins van BASF zijn van hoge kwaliteit en kunnen moeiteloos de fijnste details tot leven brengen. BASF heeft diverse lijnen, die elk verschillende eigenschappen hebben. Hierdoor heeft u een ruime keus aan resin voor uw project. Welke resin ideaal is voor uw print, hangt af van de eigenschappen die van belang zijn.

Welke soorten resin heeft BASF?

BASF heeft verschillende resin lijnen, waardoor u de beste resin kunt vinden voor uw project. De Ultracur3D RG produceert prints die sterk zijn en weinig krimpen. Ultracur3D ST is zeer stevig en heeft een fijne afwerking. Ultracur3D FL is flexibel en kan veel rek verdragen voordat het breekt. Ultracur3D DM2505 is speciaal ontworpen voor tandheelkundige toepassingen.

Waar kan ik BASF 3D-resin kopen?

Resin van BASF koopt u makkelijk en snel bij 123-3D.nl. Wij hebben een divers aanbod aan BASF resin beschikbaar, waaronder de rigid, tough, flexible en dental resin lijnen. Bij ons vindt u snel en eenvoudig de kleur en het type BASF resin dat u zoekt voor uw volgende 3D-print. Al onze resin is van hoge kwaliteit. Vandaag besteld is morgen in huis.


Heeft u nog vragen over 3D-printen met resin? Of heeft u specifieke vragen over BASF resin? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.