123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Elegoo resin

Elegoo resin kopen?

Verleg uw creatieve grenzen met de resin van Elegoo. Dit merk heeft een divers resin aanbod beschikbaar met verschillende eigenschappen. Hierdoor kunt u eenvoudig een passende resin vinden voor uw 3D-project. Kies voor de vertrouwde standaard resin of probeer eens de ABS-like resin. Deze heeft dezelfde eigenschappen als ABS-filament, waardoor het een zeer sterke resin is met hoge impactbestedigheid. Bestel vandaag nog snel en makkelijk uw Elegoo resin en ontvang het morgen in huis.


1 - 24 van 73

Bestel eenvoudig resin van Elegoo

Sinds 2015 moedigt Elegoo mensen aan om nieuwe dingen te creëren met behulp van programmeren en 3D-print technologie. Ze bieden makers alle benodigdheden om hun ideeën te realiseren. Door het maken van innovatieve en kwalitatieve producten, zoals 3D-printers, resin en accessoires, stimuleren ze mensen om creatief aan de slag te gaan. Gedurende de jaren heeft Elegoo verschillende soorten resin uitgebracht om aan de behoefte van gebruikers te voldoen. Hierdoor zijn er diverse resin lijnen ontstaan met elk eigen kwaliteiten en eigenschappen.

Ons assortiment Elegoo resin

Wij hebben een ruim aanbod aan Elegoo resin beschikbaar. Alle resin heeft een hoge kwaliteit en is makkelijk te gebruiken. Toch zijn niet alle resin lijnen hetzelfde. Hieronder zullen wij kort toelichten wat u van elke lijn kunt verwachten:

Standaard resin

De standaard resin van Elegoo is een veelgebruikte resin waarmee u met hoge precisie gedetailleerde prints kunt maken. Er is een breed assortiment aan kleuren beschikbaar, waardoor u veel keuze heeft voor uw 3D-project. De resin krimpt weinig, is eenvoudig schoon te maken en werkt met de meeste DLP/LCD 3D-printers, maar werkt het beste met LCD-printers.

ABS-like resin

ABS-like resin van Elegoo heeft dezelfde eigenschappen als ABS-filament. Het is zeer sterk, heeft een hoge impactbestendigheid en hoge treksterkte. Het ongelofelijk gladde oppervlak, de fijne textuur en strakke dimensies zorgen er voor dat elk detail goed te zien is. De resin hardt snel uit en is zeer stabiel, wat het een ideale keuze maakt voor veel verschillende soorten prints.

Plant-Based resin

De Plant-Based resin van Elegoo is voornamelijk gemaakt van sojabonen, waardoor deze resin bijna geen geur verspreidt tijdens het printen. Deze natuurlijke component zorgt er ook voor dat Elegoo Plant-Based slechts kleine irritatie aan de huid veroorzaakt. Tevens hardt het snel uit en krimpt het weinig, wat dit een ideale optie maakt voor het maken van prints met fijne details.

Water Washable resin

Water Washable resin van Elegoo kan na het printen makkelijk gewassen worden met water. Dit betekent dat u geen chemicaliën meer nodig heeft. Het water waarmee de print is gewassen kan niet zomaar door de gootsteen gespoeld worden, maar moet eerst in zonlicht geplaatst worden om de overgebleven resin in het water volledig uit te harden. Naast dat prints met deze resin met water gewassen kunnen worden, harden ze ook snel uit en krimpen ze weinig.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat maakt resin van Elegoo goed?

De resins van Elegoo harden snel uit en krimpen weinig, waardoor de dimensies van uw print accuraat blijven. Daarnaast heeft Elegoo verschillende soorten resin, zoals ABS-like, Plant-Based en Water Washable. Deze resins hebben allemaal unieke extra eigenschappen, waardoor u het beste uit uw print kunt halen.

Is Plant-Based resin van Elegoo veilig?

Alle resins bevat stoffen die irritaties kunnen veroorzaken bij aanraking of inademing, maar doordat Plant-Based resin deels gemaakt is van sojabonen zal dit aanzienlijk minder irriteren. Het is nog steeds aan te raden om in een goed geventileerde omgeving en met handschoenen en een mondmasker te werken, maar het is minder erg als u in aanraking komt met Plant-Based resin.

Waar kan ik Elegoo 3D-resin kopen?

Elegoo 3D-resin koopt u goedkoop en eenvoudig bij 123-3D.nl. Hier hebben wij de ideale Elegoo resin voor uw project en nog een breed assortiment aan andere topmerken zoals Real, eSun en Wanhao. Wij verkopen uitsluitend resin van hoge kwaliteit. Vandaag besteld is morgen in huis.
 

Heeft u nog vragen over 3D-printen met resin? Of heeft u specifieke vragen over Elegoo resin? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.