123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

REAL

Real resin kopen?

Maak nauwkeurige prints van hoge kwaliteit met Real resin. Deze duurzame hars is in verschillende kleuren verkrijgbaar en makkelijk na te bewerken met coating. Met de resin van Real kiest u voor consistente prestaties en zichtbare details. Dit maakt deze resin zeer geschikt voor het maken van onder andere spelcomponenten zoals miniaturen. Bestel snel en makkelijk uw Real resin. Vandaag besteld is morgen in huis.


Bestel eenvoudig resin van Real

Met Real resin maakt u in een handomdraai de meest gedetailleerde prints. De resin van dit merk levert consequente prestaties, waardoor u altijd verzekerd bent van de beste printkwaliteit. Wilt u nog meer uit uw print halen? Dan kunt u er voor kiezen om deze na te bewerken met verschillende accessoires. Lees hieronder meer over Real of bestel hierboven direct het product dat u nodig heeft.

Het merk Real

Het Nederlandse bedrijf Real begon met het ontwikkelen en maken van filament. Door zich te focussen op de toekomst van het 3D-printen hebben ze een divers aanbod ontwikkeld. De filamenten hebben een consistente diameter, waardoor er zeer nauwkeuring mee geprint kan worden. Later is Real ook begonnen met het ontwikkelen van 3D-printresin. Deze resin voldoet, net als het filament, aan een hoge kwaliteitsstandaard en is eenvoudig gebruiken. Uw prints zullen snel uitharden, amper krimpen en geven weinig geur af tijdens het printen. De resin levert consistente prestaties en is eenvoudig na te bewerken met coating.

Ons assortiment Real resin

Wij hebben een ruim aanbod aan Real resin in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit, blauw, rood, grijs en neutraal. Alle resin is van hoge kwaliteit en produceert nauwkeurige prints. De resin is geschikt voor 3D-printers met DLP, LCD en UV-lichtbronnen. Om het meeste uit uw printer en print te halen, kunt u gebruik maken van verschillende accessoires, zoals resin filters, resin cleaner, FEP-films, uithardingskamers of producten voor nabewerking.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat maakt resin van Real goed?

Real maakt hoogwaardige resin die zeer gedetailleerde prints kan produceren. De prints die met deze resin gemaakt zijn, zullen een glad en droog oppervlak hebben en zijn gemakkelijk na te bewerken met coating. Daarnaast geeft dit duurzame filament weinig geur af tijdens het printen en levert het consistente prestaties.

Is resin van Real giftig?

Alle resin bevat stoffen die irritaties kunnen veroorzaken bij aanraking of inademing. Hierdoor is het zeer belangrijk om maatregelen te treffen wanneer u gebruikt maakt van resin. Werk altijd in een goed geventileerde omgeving met handschoenen en een mondmasker om direct contact met de resin zo veel mogelijk te vermijden.

Waar kan ik Real 3D-resin kopen?

Real 3D-resin koopt u bij eenvoudig en snel op 123-3D.nl. Hier hebben wij de Real resin die u zoekt en nog een breed assortiment aan andere topmerken zoals Elegoo, eSun en Wanhao. De resin die wij verkopen is uitsluitend resin van hoge kwaliteit. Vandaag besteld is morgen in huis.


Heeft u nog vragen over 3D-printen met resin? Of heeft u specifieke vragen over Real resin? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.