123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Wanhao resin

Wanhao resin kopen?

Verreik uw 3D-print ervaring met UV resin van Wanhao. De resin van dit topmerk is van hoge kwaliteit en geschikt voor UV LCD, UV DLP en UV laser SLA. Hierdoor kan deze resin gebruikt worden in combinatie met veel verschillende printers. Kies de kleur die het beste bij uw project past en binnen een handomdraai heeft u een prachtige print gemaakt. Bestel vandaag nog makkelijk en snel uw eSun resin en ontvang het morgen in huis.


Bestel eenvoudig resin van Wanhao

Breng uw ideeën tot leven met de resins van Wanhao. Deze resins zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor verschillende belichtingstechnieken. Dit betekent dat ze compatibel zijn met printers van meerdere topmerken. Na het printen kunt u ervoor kiezen om het model na te bewerken, bijvoorbeeld met een coating. Hieronder kunt u meer over Wanhao lezen. Wilt u liever zo snel mogelijk aan de slag? Dan kun u hierboven de resin kiezen die u nodig heeft.

Het merk Wanhao

Begin 2011 is Wanhao gestart in de 3D-printcommunity en sinds eind 2012 verzenden zij ook internationaal. Het merk wil mensen graag toegang geven tot betaalbare en kwalitatieve 3D-printers en 3D-print benodigdheden. In de afgelopen jaren heeft Wanhao al verschillende producten op de markt gebracht, waaronder 3D-printers, filament, resin en vervangingsonderdelen.

Ons assortiment Wanhao resin

Wij hebben een breed assortiment aan Wanhao resins beschikbaar. Zowel de Wanhao UV resin als de water washable resin zijn in verschillende kleuren beschikbaar, zoals zwart, wit, transparant, rood, groen en geel. De flessen zijn in meerdere hoeveelheden beschikbaar. Zo heeft u de keuze uit 250, 500 of 1000 ml. De resin is van hoge kwaliteit en eenvoudig te gebruiken. Kies uw favoriete Wanhao resin en ga snel aan de slag met uw volgende 3D-print project.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is Wanhao resin goed?

Resin van Wanhao is van hoge kwaliteit en produceert nauwkeurige modellen. Hierdoor kan deze resin goed gebruikt worden voor verschillende soorten prints. Kies voor de betrouwbare standaard resin of voor water washable, waarmee u uw prints na het printen schoon kan maken met water in plaats van chemicaliën.

Wat is Wanhao water washable resin?

Water washable resin van Wanhao is een zeer gebruiksvriendelijke resin voor DLP en UV-LED 3D-printers. Na het printen kunt u uw model wassen met water en zeep, waarna u deze moet laten uitharden in een bak met water en UV-licht. Door uw print met water washable resin te maken hoeft u geen gebruik meer te maken van chemicaliën.

Waar kan ik Wanhao 3D-resin kopen?

Wanhao resin koopt u makkelijk en snel bij 123-3D.nl. Wij hebben een divers aanbod aan Wanhao resin beschikbaar. Bij ons vindt u de kleur en soort Wanhao resin die u zoekt voor uw volgende 3D-printproject. Al onze resin is van hoge kwaliteit. Vandaag besteld is morgen in huis.


Heeft u nog vragen over 3D-printen met resin? Bekijk dan ons helpcentrum. Hier beantwoorden wij vragen over 3D-printen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen of heeft u specifieke vragen over Wanhao resin? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.