123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Zortrax resin

Zortrax resin kopen?

Bestel eenvoudig uw Zortrax resin en ga morgen al aan de slag met uw nieuwe 3D-print project. De resin van Zortrax is van hoge kwaliteit en produceert scherpe details. Er zijn verschillende resin lijnen beschikbaar, waaronder BASIC en Tough Resin. Kies en bestel de ideale resin voor uw project. Vandaag besteld is morgen in huis.


Bestel eenvoudig resin van Zortrax

Met de resin van Zortrax kiest u voor consistente prestaties en zichtbare details. De resin print eenvoudig gedetailleerde modellen van verschillende formaten. Zortrax heeft meerdere resin lijnen, waardoor u een ruime keuze heeft en snel een ideale resin kunt vinden voor uw nieuwe 3D-print project. Als u nog meer uit uw print wilt halen, kunt u ervoor kiezen om deze na te bewerken met accessoires. Lees hieronder meer over Zortrax of bestel hierboven direct het product dat u nodig heeft.

Het merk Zortrax

Zortrax is een Pools bedrijf dat is opgericht in 2011. Het merk houdt zich bezig met het ontwikkelen van 3D-producten waaronder 3D-printers, filamenten, resin, onderdelen en accessoires om het 3D-printproces te ondersteunen. Het bedrijf maakt eenvoudig te gebruiken materialen van hoogwaardige kwaliteit, zodat u het beste uit uw print kunt halen. Het merk is geliefd onder zowel professionele gebruikers als beginners vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ons assortiment Zortrax resin

Wij hebben meerdere resin lijnen van Zortrax beschikbaar. Alle resins zijn gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Zo kunt u zeer accurate prints maken met een hoog niveau aan detail. Om de verschillen tussen de resins duidelijk te maken, zullen wij hieronder uitlichten wat u van elke lijn kunt verwachten:

Basic

De Basic collectie is de standaard resin van Zortrax. Deze gebruiksvriendelijke resin is zacht na het printen en kan worden uitgehard met UV-licht. Het model heeft na het printen een glad oppervlak en is eenvoudig na te bewerken of te schilderen. De resin is speciaal samengesteld om prints mee te maken die een hoog detail niveau of scherpe contouren hebben. De samenstelling zorgt ervoor dat er een kleinere krimp is na het printen dan bij andere resin. Dit maakt het een ideale keuze voor kleine modellen en figuren.

Tough

Tough resin van Zortrax biedt materiaaleigenschappen die vergelijkbaar zijn met ABS. Dit houdt in dat de resin sterke prints produceert die tegen een stootje kunnen. Modellen gemaakt met deze resin gaan lang mee en breken niet makkelijk wanneer er druk op uitgeoefend wordt. U kunt uw prints uitharden door ze in een IPA bad te stoppen of door gebruik te maken van UV-straling. De resin heeft een kleine krimpfactor, wat het ideaal maakt voor prints die scherpe details hebben en een fijne afwerking vereisen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is Zortrax resin goed?

Alle resins van Zortrax zijn gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Zortrax resin heeft weinig krimp en is speciaal samengesteld voor prints die veel details bevatten. Na het printen heeft het model een glad oppervlak en kunt u deze eenvoudig schilderen. Dit maakt deze resins uitermate geschikt voor kleine prints met veel details.

Welke soorten resin heeft Zortrax?

Zortrax heeft meerdere resin lijnen om zo beter in te spelen op de behoefte van de gebruikers. De basic resin van Zortrax heeft een glad oppervlak en is eenvoudig na te bewerken of te schilderen. De tough resin is impactbestendig en breekt niet makkelijk onder druk. Beide resins krimpen weinig en kunnen gedetailleerd geprint worden, wat ze ideaal maakt voor het printen van kleine figuren met veel details.

Waar kan ik Zortrax 3D-resin kopen?

Resin van Zortrax koopt u makkelijk en snel bij 123-3D.nl. Wij hebben verschillende soorten Zortrax resin beschikbaar, waaronder basic en tough resin. Bij ons vindt u eenvoudig de kleur en het type resin dat u nodig heeft voor uw 3D-project. Alle resin is van hoge kwaliteit en produceert zeer gedetailleerde prints. Vandaag besteld is morgen in huis.


Heeft u nog vragen over 3D-printen met resin? Of heeft u specifieke vragen over Zortrax resin? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.