123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

eSun resin

eSun resin kopen?

Ontdek een wereld aan mogelijkheden met eSun resin. Het merk heeft een groot aanbod aan resin beschikbaar waaronder standard, water washable en hard tough resin. De verschillende resin lijnen geven u een ruime keuze voor uw 3D-project. Bestel vandaag nog snel en makkelijk uw eSun resin en ontvang het morgen in huis.


Bestel eenvoudig resin van eSun

eSun is opgericht in 2002 en is sindsdien zeer populair geworden binnen de 3D-printcommunity. Het merk richt zich op het onderzoeken van de ontwikkeling van de 3D-print industrie en maakt verschillende artikelen voor liefhebbers van 3D-printen. Zo hebben ze een groot aanbod aan filamenten ontwikkeld, meerdere resin lijnen, accessoires en printers. De producten van eSun worden onder andere in product design, wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en medische behandelingen gebruikt.

Ons assortiment eSun resin

Wij hebben een divers assortiment aan eSun producten, waaronder eSun resin. De resin is van hoge kwaliteit, makkelijk te gebruiken en produceert nauwkeurige modellen. Niet alle resin lijnen zijn echter hetzelfde, daarom lichten wij ze hieronder kort toe:

Standard resin

Standard resin van eSun is sterk en nauwkeurig, waardoor deze ideaal is voor het maken van prints met veel details. Het is eenvoudig te printen, heeft een hoge stijfheid, lage krimpfactor en de kleuren zijn helder. Hierdoor valt uw print extra op. Deze resin is geschikt voor de meeste LCD 3D-printers en is speciaal ontwikkeld voor 3D-printers met een LED-lichtbron.

Water washable resin

Prints gemaakt met de water washable resin van eSun kunnen na het printen eenvoudig met water gewassen worden. Daardoor hoeft u deze niet ook nog met alcohol of andere chemicaliën na te bewerken. Zo bespaart u tijd en geld in vergelijking met andere resins. Met deze resin maakt u prints van hoge resolutie met een glad oppervlak. Het is geschikt voor de meeste LCD 3D-printers en is speciaal ontwikkeld voor 3D-printers met een LED-lichtbron.

eResin-PLA

eResin-PLA van eSun is deels gemaakt van maïs, wat het een milieuvriendelijk PLA resin maakt. De resin is veilig te gebruiken en veroorzaakt weinig irritatie. Het krimpt weinig, is sterk en stijf. Prints die met deze resin zijn geprint, kunnen doorboort worden zonder dat ze scheuren. Tevens komt er nauwelijks geur vrij tijdens het printen. Met deze resin maakt u print met een glad oppervlak en scherpe details. Het is compatibel met de meeste LCD 3D-printers en is speciaal ontwikkeld voor 3D-printers met een LED-lichtbron.  

Hard Tough

Hard Tough resin van eSun heeft materiaal eigenschappen die dicht in de buurt komen van ABS. Het is sterk, stijf en heeft een hoge impactbestendigheid. Objecten die u print met deze resin kunnen hierdoor zonder problemen doorboort worden, wat het ideaal maakt voor mechanische prototypes. Het is speciaal ontworpen voor 3D-printers met een LED-lichtbron.

Castable resin

Castable resin is ideaal om mallen mee te maken. Er blijft weinig as en residu achter, waardoor u zonder problemen modellen kan gieten. De geprinte mal buigt niet makkelijk en krimpt niet, waardoor u altijd de juiste afmetingen blijft houden. De hoge precisie zorgt voor scherpe details. Wij hebben deze soort resin in twee varianten: voor dentaal en voor sieraden. Deze resin is geschikt voor de meeste LCD 3D-printers.

Precision model resin

Met precision model resin maakt u nauwkeurige modellen met hoge resolutie. Het oppervlak van de print is glad, waardoor de details duidelijk zichtbaar zijn. Het heeft een hoge hardheid en vormprecisie. Hierdoor is deze resin ideaal voor het maken van prints die zeer gedetailleerd zijn.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat maakt resin van eSun goed?

Alle resin van eSun zijn van hoge kwaliteit, stijf en krimpen weinig. Hierdoor kunt u printen met hoge resolutie en blijven details scherp. Met resin van eSun print u moeiteloos zeer gedetailleerde modellen. Daarnaast heeft eSun verschillende lijnen van resin met nog extra eigenschappen, waarmee u het beste uit uw project kunt halen.

Welke eSun resin is het beste?

Elke resin heeft aparte eigenschappen. Hierdoor zijn de resins moeilijk met elkaar te vergelijken. Welke resin u het beste kunt gebruiken hangt af van uw soort print. Wilt u bijvoorbeeld niet aan de slag met alcohol of chemicaliën? Kies dan voor water washable resin. Bent u op zoek naar resin om een mal mee te maken? Dan is castable resin en goede optie.

Waar kan ik eSun 3D-resin kopen?

eSun resin koopt u eenvoudig bij 123-3D.nl. Wij hebben een breed assortiment aan eSun producten, waaronder verschillende soorten en kleuren resin. Bij ons vindt u de perfecte resin voor uw volgende 3D-print project. Al onze resin is van hoge kwaliteit. Vandaag besteld is morgen in huis.


Heeft u nog vragen over 3D-printen met resin? Of heeft u specifieke vragen over eSun resin? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.