123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Bambu Lab AMS - Automatic Material System

€ 395,00 (Incl. 21% BTW)
(€ 326,45 Excl. 21% BTW)
direct leverbaar
Omschrijving
Open een wereld van nieuwe, creatieve mogelijkheden met Bambu Lab AMS. Dit maakt het mogelijk om met verschillende kleuren en materialen te printen. Hiermee print u eenvoudig supports van breekbaar of oplosbaar materiaal, zodat u minder tijd aan nabewerking hoeft te besteden.

Intelligent systeem
Het AMS maakt gebruik van een intelligent systeem met onder andere een 32-bit MCU en een slim algoritme. Het detecteert wanneer het filament op is en heeft een filament back-up systeem. Dat systeem zorgt voor een soepele transitie naar een nieuwe spoel, waardoor de 3D-printer ongestoord verder kan printen. Zo kunt u veel eenvoudiger en efficiënter printen en blijft er geen ongebruikt filament achter op de spoel.

Ook detecteert het AMS of het filament verstrikt is geraakt. Op dat moment zal deze de print stop zetten, zodat u het probleem kunt verhelpen. Door gebruik te maken van Bambu Lab filamenten, kan het AMS zelf identificeren welke rollen filament u heeft toegevoegd. Voor filamenten die niet van Bambu Lab zijn, is het nodig om in Bambu Studio handmatig in te vullen welke filamenten het zijn.

Altijd droog
filament De behuizing is luchtdicht en absorbeert vochtigheid door middel van een droogmiddel. Een luchtvochtigheidssensor houdt de luchtvochtigheid in het AMS in de gaten en geeft u een signaal wanneer de deze te hoog is of wanneer het droogmiddel vervangen moet worden. Hierdoor wordt uw filament droog gehouden en is deze altijd in optimale conditie om goede prints mee te maken.

Tot wel 16 kleuren
Mocht u met meer dan 4 verschillende materialen of kleuren willen printen, kunt u dit doen door meerdere AMS met elkaar te verbinden. Door gebruik te maken van een AMS hub, kunt u tot wel 16 kleuren en verschillende filament tegelijkertijd printen. Let op: deze hub krijgt u er niet standaard bij.

Compatibiliteit
Bambu Lab X1-serie
Bambu Lab P1-serie
Specificaties
Merk: Bambu Lab Gewicht: 2,5 kg
Filament diameter: 1,75 mm Extra info: uw oude apparaat info
Afmetingen: 368 x 283 x 224 mm (LxBxH) Ons Artikelnr: DAR01228