123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Wat is een Zmorph printer?

3d print helpcentrum

3D PRINT HELPCENTRUM

In het 123-3D helpcentrum geven wij antwoord op al uw vragen over 3D software- en printerinstellingen, problemen die u kunt ondervinden tijdens of na het 3D printen en andere 3D gerelateerde onderwerpen.

Wat is een Zmorph 3D printer?

Een Zmorph 3D printer gaat nog veel verder dan een ‘normale’ 3D printer. Deze veelzijdige machine print, snijdt uit, graveert en freest. Het mooie is, hij past ook nog eens op uw bureau!

Misschien bent u bekend met CNC-machines, dit zijn frees of lasergraveerders. In tegenstelling tot een 3D printer, waarbij iets laag voor laag wordt opgebouwd, wordt bij een CNC-machine al het overtollig materiaal verwijderd, totdat een gedetailleerd voorwerp overblijft. Een Zmorph 3D printer combineert, net als de Snapmaker 3-in-1 en de Creality CP01, het beste van deze twee werelden: deze ‘supersonische’ 3D printer kan met beide technieken overweg!

Wat kan een Zmorph all-in-one 3D printer allemaal?

De drie verschillende fabricagemethodes en talloze opties zorgen ervoor dat de Zmorph de meest veelzijdige 3D printer op de markt is. U kunt met twee materialen tegelijk printen, kleuren mengen, foto’s inladen en printen met PVA-wateroplosbaar support materiaal. Een Zmorph 3D printer heeft een nauwkeurigheid die uitgedrukt wordt in microns, wat vergelijkbaar is met industriële kwaliteit. U kunt dan ook alles maken van prototypes, tot aan kleine productievolumes voor een complete productlijn.   

Met welke materialen kan een Zmorph 3D printer overweg?

Combineer moeiteloos verschillende materialen met elkaar en werk met complexe ontwerpen. U kunt een Zmorph printer gebruiken in combinatie met de volgende materialen:
  • Filament: PLA, PVA, PETG, ASA, Nylon, Flex, TPU en HIPS filament.
  • CNC-cutting: hout, glas, HDPE, PVC, laminaat en HDPE.
  • Laser cutting: papier, karton, vilt en verpakkingsmateriaal
  • Overig: chocola, deeg, roomkaas, keramiek en glazuur.    

Wat zijn de voordelen van een Zmorph 3D printer?

Een Zmporh 3D printer heeft dus eindeloze mogelijkheden. Dat komt enerzijds door de drie verschillende fabricagemethodes, anderzijds is dat te danken aan de software. De New Voxelizer software bevat continue updates, is nog sneller en is voorzien van betere algoritmes.

Daarbij komt dat een Zmorph 3D printer heel gebruiksvriendelijk is. Via het grote LCD-touchscreen is de printer eenvoudig te bedienen en dankzij de automatische kalibratie kunt u snel aan de slag. Met de zogenaamde ‘workflow switcher’ is het heel makkelijk om te wisselen van printkop, waardoor u productief blijft. Een ander voordeel is dat de printer wordt geleverd als complete set. U bent dus ook direct voorzien van de juiste nozzles, extruders, hotends, printkoppen, filament en essentiele accessoires.

Zmorph printers vergelijken

Kortom, een Zmorph 3D printer is simpelweg een ontzettend mooi en veelzijdig apparaat. Door de uitgebreide mogelijkheden, functionaliteiten en opties behoort deze printer tot het topsegment. Bekijk deze pagina om alle 3-in-1 3D printers te vergelijken.

Heeft u een andere vraag?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden in bovenstaand overzicht? Bij 123-3D.nl zijn we elke dag bezig met 3D printen en vinden we het leuk om elke ontwikkeling te volgen. De kennis en ervaring die wij door de jaren heen hebben opgebouwd, delen we graag met u in ons 3D print helpcentrum!
  Terug naar het 3D print helpcentrum
Terug naar veelgestelde printervragen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!