123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Polymaker

Polymaker filament bestellen?

Laat uw creativiteit de vrije loop met de filamenten van Polymaker. Dit merk heeft veel verschillende filamenten van hoge kwaliteit. Het ruime assortiment aan Polymaker filamenten is verkrijgbaar in 1,75 en 2,85 mm diameter en bevat PLA, ABS, PETG en meer. Kies uit veel verschillende kleuren en eigenschappen om zo het perfecte filament te vinden voor uw project. Bestel makkelijk en snel uw Polymaker filament. Vandaag besteld is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Polymaker

Bestel eenvoudig filament van Polymaker

Polymaker is opgericht in 2012 en heeft sindsdien veel verschillende filamenten uitgebracht. Het merk wil 3D-printen graag toegankelijker, gebruiksvriendelijker en efficiënter maken en ontwerpen hun producten met dit in gedachten. De producten van Polymaker zijn van hoge kwaliteit doordat er voortdurend wordt gekeken hoe deze geïnnoveerd kunnen worden. Tevens wordt er aandacht besteed aan duurzaamheid, door spoelen en dozen van gerecycled karton te gebruiken en door een boom te planten voor elke spoel PolyTerra filament die verkocht wordt.

Ons assortiment Polymaker filament

Ons diverse assortiment Polymaker filamenten loopt uiteen van PLA en ABS tot TPU en PVB. Doordat we een breed aanbod hebben is er keuze uit veel kleuren en eigenschappen. Binnen onze hoofdgroepen kunt u subgroepen vinden, waardoor het zoeken naar het juiste filament makkelijker wordt. Zo kunt u altijd het ideale Polymaker filament vinden voor uw print.

Het kiezen van het juiste Polymaker filament

Het juiste filament voor uw project hangt af van wat voor een print u wilt gaan maken en welke eigenschappen deze print moet hebben. Verschillende soorten filament hebben allemaal hun eigen eigenschappen en voordelen, waardoor het ene filament geschikter kan zijn dan het andere. Let bij het aanschaffen van filament goed op de eigenschappen, zodat u zeker weet dat deze overeenkomen met de eigenschappen die uw print nodig heeft. Polymaker heeft naast veel filamenten ook meerdere lijnen uitgebracht. Omdat deze ook een rol kunnen spelen bij het kiezen van het juiste Polymaker filament, zullen wij deze lijnen hieronder kort uitlichten:

PolySonic

Het high speed 3D-filament PolySonic is echt een gamechanger binnen de wereld van het 3D-printen. De supersnelle extrusie, scherpe precisie en de fantastische laaghechting zorgen ervoor dat u uw productiviteit aanzienlijk kunt verhogen. Dit gebruiksvriendelijke filament is eenvoudig te printen en heeft een consistente extrusie. Met PolySonic versnelt u uw printproces, zonder in te leveren op sterkte en kwaliteit. Voor high speed filament heeft u wel een printer nodig die high speed kan printen. Dit filament is te krijgen in PLA en PLA Pro.  

PolyTerra

PolyTerra is Polymaker’s eco vriendelijke filament. Het is een eenvoudig te printen filament met uitstekende kwaliteiten. Er zijn veel verschillende kleuren en effecten beschikbaar, wat dit een ideale keuze maakt voor veel projecten. Supports geprint met PolyTerra zijn eenvoudig te verwijderen. Voor elke spoel PolyTerra filament die verkocht wordt, plant Polymaker een boom om de uitstoot die vrij komt bij het produceren van een rol PolyTerra te neutraliseren. Dit filament is te krijgen in PLA en PLA+.

PolyLite

Polymaker’s PolyLite is een betrouwbaar 3D-print filament dat verkrijgbaar is in diverse kleuren. Het is sterk en stijf, maar toch eenvoudig te printen. Dat maakt het filament ideaal voor meerdere soorten projecten. Dit filament is te krijgen in PLA, PLA Pro, PLA-CF, PETG, ABS, ASA en PC. Elk van deze soorten heeft eigen specifieke eigenschappen. ASA is bijvoorbeeld goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden en PETG heeft een hogere hitte resistentie dan andere filamenten.

PolyMax

PolyMax is een zeer sterk filament met goede mechanische eigenschappen dat eenvoudig te printen is. Dit filament is te krijgen in PLA, PETG, PETG-ESD, PC en PC-FR. Twee filamenten die er extra uitspringen in deze lijn zijn PETG-ESD en PC-FR. De eerste is namelijk veilig te gebruiken in combinatie met elektronica, door de toevoeging van koolstof nanotubes. Hierdoor is dit filament ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld behuizing van elektronica. De tweede is vlam vertragend, waardoor de intensiteit van een brand vertraagd kan worden of waardoor voorkomen kan worden dat de brand zich verder verspreidt.

PolyFlex

PolyFlex is de flexibele lijn van Polymaker. Ondanks dat het een zacht materiaal is, is het makkelijk te printen, wat dit een geliefde keuze maakt voor prints die moeten kunnen buigen zonder te breken. Dit filament is te krijgen in TPU90, TPU95 en TPU95-HF, waarbij het getal achter TPU aangeeft hoe flexibel het materiaal is. Dit soort filament is het beste te printen met een direct drive extruder, omdat het filament dan een minder lange weg hoeft af te leggen en er minder kans is dat het vast komt te zitten.

PolyMide

Polymaker’s PolyMide is een sterk nylon filament met goede mechanische eigenschappen. Dit filament is te krijgen in CoPA, PA6-CF, PA6-GF en PA12-CF. Alle varianten hebben eigen specifieke toegevoegde deeltjes, zoals koolstof- of glasvezels. Het is een betrouwbaar materiaal om mee te printen, waarmee u nauwkeurige modellen kunt maken.

PolyDissolve

PolyDissolve is een oplosbaar filament van PolyMaker. Het fijne aan dit filament is dat het oplost in water op kamertemperatuur. PolyDissolve S1 is ontworpen om perfect samen te werken met PLA, TPU, PVB en Nylon filamenten van Polymaker. Het biedt uitstekende support en is later makkelijk te verwijderen, waardoor dit filament een uitkomst kan bieden bij vele projecten.

PolySupport

Voor het printen van supports die makkelijk verwijderd kunnen worden, kan PolySupport gebruikt worden. Dit filament biedt voldoende support tijdens het printen en is daarna eenvoudig met de hand te verwijderen. Gebruik PolySupport in combinatie met PLA, TPU, PC of PVB gebaseerde materialen van Polymaker voor het beste resultaat.

PolySmooth

Polymaker’s Polysmooth is een uniek filament dat handsfree nabewerkt kan worden. Dit filament kan namelijk glad gemaakt worden met isopropyl alcohol or ethanol, waardoor de laaglijnen verdwijnen. Dat maakt het een ideale keuze voor prints die glad, egaal en glimmend moeten worden zoals sieraden.

PolyCast

PolyCast is speciaal ontworpen voor het printen van mallen met hoge kwaliteit. Het filament maakt gebruik van de Ash Free technologie, waardoor er in gewicht <0.003% asresidu overblijft. Hierdoor kunnen metalen onderdelen zonder beschadigingen gemaakt worden. Het 3D-printen van mallen kan helpen om kosten en tijd te besparen bij het produceren van modellen in kleine oplagen.

Polywood

PolyWood filament van Polymaker lijkt op echt hout, maar bevat geen houtdeeltjes. Hierdoor kunt u het zonder zorgen printen. Door de speciale Stablized Foaming technologie van Polymaker is dit filament 30% minder dicht dan normaal PLA, waardoor het lichter van gewicht is. Dit filament geeft prints een matte uitstraling en kan de lagen maskeren bij printen met hoge resolutie. 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welk Polymaker filament is het beste?

Polymaker heeft een groot aanbod aan filamenten van hoge kwaliteit beschikbaar. Deze hebben allemaal eigen eigenschappen en voordelen, waardoor er niet maar één filament het beste is. Op 123-3D.nl hebben wij een ruime keuze aan Polymaker filamenten beschikbaar en helpen wij u bij het kiezen van het beste filament voor uw project.

Is Polymaker duurzaam?

Ja, Polymaker besteed aandacht aan duurzaamheid en willen 3D-printen voor iedereen duurzamer maken. Dit doet het merk door hun spoelen en dozen van gerecycled karton te maken en door bomen te planten voor elke spoel PolyTerra filament die verkocht wordt.

Wat is de Polymaker Jam-Free techniek?

De Jam-Free techniek van Polymaker zorgt ervoor dat het filament een hogere hitteresistentie heeft en dus pas later in het printproces begint te smelten. Hierdoor zullen uw prints van hogere kwaliteit zijn en is er minder kans op het verstopt raken van uw nozzle.


Heeft u nog vragen over filament? Bekijk dan deze pagina van ons helpcentrum. Hier beantwoorden wij uw vragen over filament. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen of heeft u specifieke vragen over Polymaker filament? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.