123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

123-3D's Keuze

 

3D-printer aanbevelingen kopen?

Bent u op zoek naar een 3D-printer, maar heeft u geen idee welke printer het beste is voor u? Bekijk dan onze aanbevelingen. Op deze pagina kunt u vinden wat wij de beste printers vinden in een aantal categorieën, waaronder budget printers, grote printers, allround printers en 3-in-1 printers. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u ook altijd terecht bij onze klantenservice.


1 - 10 van 10

3D-printer aanbevelingen

Tegenwoordig zijn er veel verschillende 3D-printers verkrijgbaar. Het formaat, de snelheid en natuurlijk de prijs zijn allemaal factoren die meespelen in het kiezen voor een specifieke printer. Maar welke past het beste bij uw wensen? Hierboven geven wij aanbevelingen voor printers, welke wij hebben ingedeeld in categorieën. Heeft u extra hulp nodig? Onze klantenservice helpt u graag!

Budget printer

Door de opkomst van 3D-printers is er ook een opkomst in budget 3D-printers. Wees niet bang, deze printers kunnen net zo goed printen als de duurdere printers. Het grote verschil is vaak dat deze printers net iets minder functionaliteiten hebben die het printen makkelijker maken. Toch kunt u met een budget printer nog steeds fantastische prints maken.

Gedetailleerd of met meerdere filamenten tegelijkertijd printen

Wanneer u modellen wilt printen die veel details bevatten, is het handig om te kiezen voor een printer die goed met details om kan gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een resin printer, waarbij de laaglijnen minder goed zichtbaar zijn en de details zeer scherp. Wilt u graag met meerdere filamenten tegelijkertijd printen? Dan is een 3D-printer met dual extruder wellicht iets voor u.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is de beste 3D-printer?

De beste 3D-printer voor u hangt af van uw printbehoeften. Wilt u vaak en snel printen? Of toch liever kleine en gedetailleerde prints maken? Op 123-3D.nl hebben wij onze aanbevelingen op een rijtje gezet, zodat u een printer kunt vinden die past bij uw wensen.

Hoe kies ik de beste 3D-printer?

Het kiezen voor een nieuwe 3D-printer kan lastig zijn. Daarom hebben wij op 123-3D.nl een lijst met aanbevelingen gemaakt. Zo vindt u gemakkelijk en snel de 3D-printer die het beste bij u past. Heeft u extra hulp nodig? Dan staat onze klantenservice klaar om u te helpen.Heeft u nog vragen over het kiezen van een 3D-printer? Bekijk dan ons helpcentrum. Hier beantwoorden wij uw vragen over 3D gerelateerde onderwerpen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.