123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Bambu Lab

Onderdelen voor uw Bambu Lab 3D-printer kopen?

Bestel snel en eenvoudig onderdelen voor uw Bambu Lab 3D-printer. Met deze onderdelen zoeker kunt u makkelijk het onderdeel vinden dat u zoekt. Klik op het model van uw 3D-printer en zie in één oogopslag welke producten geschikt zijn. Ook kunt u ervoor kiezen om meteen op printernaam of type naar een onderdeel te zoeken. Voor 23.59 uur besteld is de volgende dag in huis.

1 - 0 van 0

Bambu Lab

Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord

Vind goedkoop de juiste onderdelen voor uw Bambu Lab 3D-printer

Op zoek naar onderdelen ter vervanging van uw huidige Bambu Lab onderdelen? Of wilt u graag uw 3D-printer upgraden? Dan kunt u via onze onderdelen zoeker het juiste onderdeel vinden. U kunt hiermee eenvoudig de producten vinden die u in combinatie met uw Bambu Lab kunt gebruiken. Bestel hierboven meteen het onderdeel dat u nodig heeft of lees meer over deze pagina hier beneden.

Over Bambu Lab

Bambu Lab is een technologiebedrijf dat steeds bekender wordt binnen de 3D-printcommunity. Het merk richt zich op het maken van desktop 3D-printers, waarmee gebruikers hun creativiteit naar een nieuw niveau kunnen tillen. Naast het ontwikkelen van producten, richt Bambu Lab zich ook op het vergaren en delen van kennis over 3D-printen. Het bedrijf streeft er naar een volgende generatie milieuvriendelijke 3D-printers.

Bambu Lab 3D-printer onderdelen

Soms komt het voor dat u onderdelen wilt vervangen. Bijvoorbeeld doordat een onderdeel beschadigd of kapot is. Ook kan het zijn dat u uw 3D-printer wilt upgraden met nieuwe onderdelen. In deze gevallen kunt u ervoor kiezen om vervangende onderdelen aan te schaffen. Dit kunt u doen van het merk Bambu Lab zelf of van een vervangend merk. U kunt op meerdere manieren het juiste onderdeel vinden. U kunt bovenin zoeken op printertype of naam of u kunt eerst het model van uw printer selecteren.

Via het invullen van een naam of type krijgt u alleen de producten te zien die deze specifiek in de omschrijving hebben. Wanneer u er eerst voor kiest om het model van uw printer te selecteren, kunt u daarna kiezen welke soorten producten u graag wilt zien. Naast 3D-printer onderdelen heeft u ook de mogelijkheid om filament, resin, nozzles of bouwplaten te bekijken die geschikt zijn voor uw 3D-printer.

Ons assortiment Bambu Lab producten

Wij hebben een divers aanbod aan Bambu Lab producten beschikbaar. Naast 3D-printers kunt u bij ons ook alle benodigdheden en accessoires bestellen voor het maken van perfecte prints. U kunt bij ons terecht voor filament, onderdelen en accessoires van Bambu Lab en andere merken die ook in combinatie met een Bambu Lab printer gebruikt kunnen worden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Moet ik Bambu Lab onderdelen gebruiken voor mijn Bambu Lab 3D-printer?

Nee, u hoeft niet per se Bambu Lab onderdelen te gebruiken voor uw Bambu Lab 3D-printer. U kunt ook gebruik maken van andere merken zoals ons 123-3D huismerk, die even goed zijn en vaak zelfs goedkoper. Let bij bestellen wel goed op dat het model van uw Bambu Lab 3D-printer er tussen staat.

Wat is een Bambu Lab AMS?

Een AMS is een automatisch materiaalsysteem waardoor u niet meer handmatig rollen filament hoeft te wisselen bij het maken van prints met meerdere kleuren. Ook kunt u de AMS gebruiken als back-up voor een kleur. De AMS herkent de rollen en wisselt automatisch wanneer dit nodig is.

Waar kan ik Bambu Lab 3D-printer onderdelen kopen?

Hoge kwaliteit Bambu Lab 3D-printer onderdelen vindt u bij 123-3D.nl. Bij ons vindt u filament, onderdelen en accessoires van Bambu Lab en merken die gebruikt kunnen worden in combinatie met een Bambu Lab 3D-printer. Vandaag besteld is morgen in huis.


Heeft u nog vragen over 3D-printer onderdelen? Of heeft u specifieke vragen over Bambu Lab? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.