123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Onderdelen zoeker

Op zoek naar 3D-printer onderdelen?

3D-printer onderdelen kopen voor een specifieke 3D-printer? Dat gaat gemakkelijk met onze onderdelen zoeker. U kunt op deze pagina op meerdere manieren het juiste onderdeel voor uw 3D-printer vinden. Zoek op printernaam, type of op merk en vind snel het onderdeel dat u zoekt. Voor 23.59 uur besteld is de volgende dag in huis.

1 - 0 van 0

Onderdelen zoeker

Vind eenvoudig de juiste onderdelen voor uw 3D-printer

Het vinden van het juiste onderdeel voor uw 3D-printer kan ingewikkeld lijken. Een 3D-printer bestaat uit veel verschillende onderdelen die u kunt vervangen of upgraden. Maar hoe vindt u het juiste onderdeel? Daarvoor is deze onderdelen zoeker pagina in het leven geroepen. Weet u precies welk onderdeel u nodig heeft? Bestel deze dan eenvoudig hierboven of lees meer over deze pagina hier beneden. Heeft u hulp nodig met het vinden van het probleem? Bezoek dan ons helpcentrum.

3D-printer merken

Het assortiment bevat diverse merken 3D-printers. U vindt bij ons onder meer merken als Creality, Bambu Lab, Flashforge, Elegoo en Anycubic. Deze merken hebben allemaal 3D-print producten van hoge kwaliteit op de markt gebracht. Denk hierbij aan 3D-printers, filament, resin, onderdelen en accessoires. Soms kan het zo zijn dat u een onderdeel van uw 3D-printer moet vervangen, bijvoorbeeld door beschadiging of slijtage. Ook kan het zijn dat u graag uw 3D-printer wilt upgraden. Dit kunt u doen door onderdelen met andere eigenschappen te monteren.

Onderdelen zoeken

Deze pagina maakt het makkelijker voor u om het gewenste onderdeel te vinden voor zowel reserve als upgraden. U kunt op 3 manieren het juiste onderdeel voor uw 3D-printer vinden. Wij zullen kort de opties benoemen:
  • Zoeken op printertype of naam: bovenaan de pagina kunt u een balk vinden waarin u een type printer of naam in kunt vullen. U krijgt dan alleen producten te zien waarbij de ingevulde printer of naam vermeld staat. Deze producten kunnen van hetzelfde merk zijn als uw printer, maar het is ook mogelijk dat u producten te zien krijgt van een ander merk. Dit kan gebeuren wanneer een ander merk een onderdeel heeft gemaakt dat ook compatibel is met uw printer. Wanneer uw printernaam of type in de omschrijving van een product van een ander merk staat, zal deze ook aan u getoond worden.
     
  • Zoeken op merk: vindt u het fijner om via het merk van uw printer te zoeken? Dan kunt u deze optie gebruiken. Klik eerst op het 3D-printermerk dat u heeft en vindt uw 3D-printer op de volgende pagina. Vanuit hier kunt u navigeren tussen de producten die geschikt zijn voor uw 3D-printer. Tussen deze producten kunnen ook onderdelen zitten die niet van hetzelfde merk als uw 3D-printer zijn. Alle producten in die getoond worden zijn echter compatibel met de geselecteerde 3D-printer.

Assortiment per printer

U kunt via deze onderdelen zoeker alle onderdelen vinden die u nodig heeft voor uw 3D-printer. Denk hierbij aan vervangingsonderdelen zoals nozzles, hotends, extruder kits, thermistoren, ventilatoren, bouwplaten, moederborden, motoren, auto bed leveling en bedrading. Ook is het mogelijk om een selectie upgrade onderdelen te zien, zoals behuizingen, touch screens, camera’s en wifi boxen. Hiermee kunt u uw 3D-printbeleving tot een hoger niveau tillen, profiteren van extra opties en genieten van meer gemak.

U zult niet alleen onderdelen vinden hier. Ook andere benodigdheden, zoals filament of resin zullen hier staan. Hierdoor kunt u eenvoudig alles bestellen dat u nodig heeft, zonder dat u uzelf afvraagt of een bepaald product wel geschikt is voor uw 3D-printer. U kunt zowel producten tegenkomen van hetzelfde merk als van een ander merk. Alle producten in deze categorieën kunnen echter zonder problemen gebruikt worden voor de geselecteerde printer.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke 3D-printer onderdelen heb ik nodig?

De 3D-printer onderdelen die u nodig heeft, hangen af van het doel. Wilt u uw printer upgraden of is er een onderdeel stuk? Wanneer u dit heeft vastgesteld kunt u via de onderdelen zoeker eenvoudig het onderdeel vinden dat u nodig heeft.

Waar kan ik 3D-printer onderdelen kopen?

3D-printer onderdelen van hoge kwaliteit vindt u bij 123-3D.nl. Ons assortiment bevat topmerken als Creality, Elegoo en Bambu Lab. Naast 3D-printer onderdelen hebben wij ook alle andere benodigdheden voor het maken van perfecte 3D-prints. Vandaag besteld is morgen in huis.


Heeft u nog vragen over 3D-printer onderdelen? Of heeft u specifieke vragen over een van de merken op deze pagina? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.