123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Elegoo

Op zoek naar onderdelen voor uw Elegoo 3D-printer?

Koop eenvoudig en snel onderdelen voor uw Elegoo 3D-printer. Deze onderdelen zoeker helpt u om de juiste onderdelen te vinden voor uw 3D-printer. Zoek meteen op printertype of naam en krijg alle onderdelen te zien die dit specifiek in de omschrijving hebben staan. Ook kunt u ervoor kiezen om eerst uw 3D-printer model te selecteren om een selectie te zien te krijgen van alle geschikte onderdelen. Voor 23.59 uur besteld is de volgende dag in huis.

1 - 0 van 0

Elegoo

Vind goedkope onderdelen voor uw Elegoo 3D-printer

Op zoek naar vervangingsonderdelen voor uw Elegoo 3D-printer, maar kunt u niet meteen vinden wat u zoekt? Dan kan deze onderdelen zoeker u helpen. Op deze pagina kunt u eenvoudig de juiste producten vinden voor uw Elegoo 3D-printer. Heeft u al een onderdeel in gedachten? Vind en bestel deze dan eenvoudig hierboven. Lees verder als u meer wilt weten over deze pagina.

Over Elegoo

Elegoo richt zich al sinds 2015 op het aanmoedigen van mensen om nieuwe dingen te creëren met behulp van programmeren en 3D-printen. Het bedrijf wil ervoor zorgen dan makers alle benodigdheden binnen handbereik hebben om hun ideeën te realiseren. Daarom focust dit merk zich op het ontwikkelen van innovatieve producten van hoge kwaliteit, waaronder 3D-printers en accessoires. Elegoo staat bij gebruikers vooral bekend om hun goedkope resinprinters die zeer gedetailleerde prints kunnen maken.

Elegoo 3D-printer onderdelen

Elegoo maakt niet alleen 3D-printers, maar ook onderdelen voor hun eigen 3D-printers. Hiermee kunt u eenvoudig onderdelen vervangen of uw 3D-printer upgraden. Via deze onderdelen zoeker kunt u op meerdere manieren snel het juiste product vinden. Zoek bovenin op printernaam/type of klik eerst het model van uw 3D-printer aan. Heeft u ervoor gekozen om op type/naam te zoeken, omdat u al een onderdeel in gedachten heeft? Dan zal u de producten te zien krijgen die dit in de omschrijving benoemen. Krijgt u liever alle mogelijke producten voor uw 3D-printer te zien? Klik dan eerst het juiste model 3D-printer aan en krijg ook meteen resin, filament, nozzles, of bouwplaten te zien die geschikt zijn voor uw 3D-printer.

Ons assortiment Elegoo producten

Bij ons vindt u een divers aanbod aan Elegoo producten. Wij hebben niet alleen FDM- en resin 3D-printers, maar ook alle andere benodigdheden die u nodig heeft voor het maken van fantastische 3D-prints. Ons assortiment bestaat uit filament, resin, onderdelen en accessoires van Elegoo en andere merken die gebruikt kunnen worden in combinatie met een Elegoo 3D-printer.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Moet ik Elegoo onderdelen gebruiken voor mijn Elegoo 3D-printer?

Nee, u hoeft niet per se Elegoo onderdelen te gebruiken voor uw Elegoo 3D-printer. Vaak zijn er ook onderdelen van andere merken beschikbaar van dezelfde kwaliteit, maar voor een lagere prijs. Let wel op dat het specifieke model van uw Elegoo 3D-printer in de omschrijving staat.

Waar kan ik Elegoo 3D-printer onderdelen kopen?

Hoge kwaliteit Elegoo 3D-printer onderdelen vindt u bij 123-3D.nl. Wij hebben een ruim assortiment aan filament, resin, onderdelen en accessoires van Elegoo beschikbaar. Hiermee kunt u de meest fantastische 3D-prints maken. Vandaag besteld is morgen in huis.


Heeft u nog vragen over 3D-printer onderdelen? Of heeft u specifieke vragen over Elegoo? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.