123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Uithardingskamers

Uithardingskamer bestellen?

Koop hier een uithardingskamer voor uw resin 3D-prints. Het assortiment bevat uithardingskamers van topmerken als Elegoo en Sunlu. Alle uithardingskamers zijn van hoge kwaliteit en helpen u uw prints naar een hoger niveau te tillen. Bestel vandaag nog uithardingskamer en gebruik deze morgen al bij uw volgende 3D-project.


Bestel goedkoop een uithardingskamer

Een uithardingskamer is een handige accessoire wanneer u 3D-prints maakt met een resin 3D-printer. Nadat uw print klaar is, moet deze namelijk nog uitgehard worden. In tegenstelling tot FDM-printers worden resin prints niet helemaal hard tijdens het printen. Met een uithardingskamer kunt u uw 3D-print gelijkmatig laten uitharden, zonder extra moeite. Door gebruik te maken van een uithardingskamer zijn niet goed uitgeharde 3D-prints verleden tijd. Bestel hierboven eenvoudig een uithardingskamer of lees hieronder meer informatie over uithardingskamers.

Uithardingskamers

Een uithardingskamer is een box die is uitgerust met UV-ledlampen en een draaischijf in het midden. Als uw 3D-model klaar is met printen, kunt u deze op de draaischijf plaatsen. U kunt vervolgens de lichtintensiteit en duur van het uitharden instellen. Niet elke resin hardt namelijk uit op dezelfde UV-golflengte of binnen dezelfde tijd. De uithardingskamer zal uw print rustig ronddraaien en belichten, waardoor alle kanten gelijkmatig belicht worden en dezelfde hoeveelheid UV-straling opvangen.

Voordelen van een uithardingskamer

Door gebruik te maken van een uithardingskamer kunt u genieten van een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor u op een rijtje gezet:

✔️Egale belichting
✔️Minder kans op niet goed uitgeharde prints
✔️Compatibel met verschillende soorten resin
✔️Gebruiksvriendelijk

Ons assortiment uithardingskamers

Wij hebben een divers assortiment aan uithardingskamers beschikbaar van topmerken als Elegoo, Anycubic en Sunlu. Al deze uithardingskamers zijn gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Naast uithardingskamers hebben wij ook alle andere benodigdheden in huis voor het maken van perfecte prints. Denk hierbij aan resin, resin filters, veiligheidsmiddelen en accessoires voor nabewerking.

Wash & Cure machines

Om het nog makkelijker te maken zijn er ook speciale wash & cure machines beschikbaar. Deze apparaten zullen niet alleen uw print uitharden, maar ook wassen. Hierdoor bent u van alle gemakken voorzien en kunt u het beste uit uw prints halen. Het wassen en uitharden met deze machines kan zelfs al binnen een paar minuten gedaan worden en is ideaal wanneer u veel resin 3D-prints maakt.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een uithardingskamer?

Een uithardingskamer is een box met UV-ledlampen en een draaischijf in het midden. Wanneer u een 3D-model heeft geprint, kunt u deze op de draaischijf plaatsten. Kies de gewenste instellingen en de machine zal uw 3D-print egaal uitharden.

Is een uithardingskamer nodig?

Een uithardingskamer is nodig wanneer u verzekerd wilt zijn van perfecte uitgeharde prints. De draaischijf zorgt ervoor dat uw print van alle kanten gelijkmatig belicht wordt. Ook kan een uithardingskamer een handige uitkomst zijn als u veel print.

Waar kan ik een uithardingskamer kopen?

Hoge kwaliteit uithardingskamers vindt u bij 123-3D.nl. Ons assortiment bevat topmerken als Elegoo, Anycubic en Sunlu. Naast uithardingskamers hebben wij ook alle andere benodigdheden voor het maken van perfecte 3D-prints, zoals resin, resin filters, veiligheidsmiddelen en accessoires.


Heeft u nog vragen over 3D-printen met resin? Of heeft u specifieke vragen over uithardingskamers? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.