123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Elegoo

Elegoo 3D-printer kopen?

Verrijk uw creativiteit en betreed de wereld van 3D-printen. Binnen een handomdraai maakt u de mooiste, gedetailleerde prints met een 3D-printer van Elegoo. Het grote aanbod aan FDM- en resinprinters zorgt ervoor dat er voor iedereen een passende printer tussen zit. Zowel hobbyisten als professionals zijn enthousiast over de innovatieve en kwalitatieve producten. Bestel eenvoudig en snel uw nieuwe Elegoo 3D-printer. Vandaag besteld is morgen in huis.


1 - 24 van 27

Over Elegoo

Elegoo is opgericht in 2015 om mensen aan te moedigen nieuwe dingen te creëren met behulp van programmeren en 3D-print technologie. Het merk wil makers graag alle benodigdheden bieden om hun ideeën te realiseren. Dit doen ze door het maken van innovatieve en kwalitatieve producten, zoals 3D-printers en accessoires. Elegoo staat vooral bekend voor het produceren van goedkope resinprinters, die zeer gedetailleerde prints maken.

Ons assortiment Elegoo producten

Wij hebben een groot aanbod aan Elegoo producten beschikbaar. Bij ons vindt u de nieuwste FDM- en resinprinters van bekende series zoals de Mars, Neptune, Saturn en Jupiter series. Er zijn vele verschillende modellen beschikbaar, waardoor er altijd een printer tussen zit die bij uw wensen past. Naast 3D-printers hebben wij ook benodigdheden als resin en handige accessoires van Elegoo, zoals Wash & Cure machines, die helpen bij het nabewerken van resinprints.

Het kiezen van de juiste Elegoo 3D-printer

De keuze voor de juiste Elegoo 3D-printer hangt af van uw wensen. Elegoo heeft zowel FDM- als resinprinters in het assortiment, waardoor er veel opties mogelijk zijn. Om het zoeken makkelijker te maken, kunt u gebruik maken van de filters boven aan de pagina. Hier kunt u uw wensen voor het soort netwerk, printvolume en maximale print diepte, breedte en hoogte aangeven. Wij zullen u dan alleen een selectie printers laten zien die aan deze eisen voldoen. Ook kunt u onze ‘123-3D’s keuze’-pagina bezoeken om daar onze aanbevelingen te vinden.

Voordelen van Elegoo

De producten van Elegoo hebben vele voordelen die het merk geliefd maken onder reguliere gebruikers en experts. Enkele van deze voordelen zijn:

  Gedetailleerd printen met hoge resolutie
  Handige accessoires zoals Wash en Cure machines
  Innovatieve en kwalitatieve producten
  Voor hobbymatige gebruikers en professionals
  Betaalbaar

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn 3D-printers van Elegoo goed?

3D-printers van Elegoo zijn innovatief en kwalitatief voor een betaalbare prijs. Dit maakt het merk geliefd bij zowel reguliere gebruikers als professionals. Elegoo staat vooral bekend om hun resinprinters, die zeer gedetailleerd en met hoge resolutie printen, maar heeft ook FDM-printers in het assortiment.

Is een Elegoo 3D-printer goed voor beginners?

Elegoo wilt makers graag de benodigdheden bieden om hun ideeën te realiseren en nemen hierin ook de beginners mee. Met een 3D-printer van Elegoo heeft u een kwalitatief goede printer voor een betaalbare prijs. Daarnaast heeft dit merk ook verschillende handige accessoires op de markt gebracht om uw printervaring te verbeteren.

Waar kan ik een goedkope Elegoo 3D-printer kopen?

Bij 123-3D.nl vindt u 3D-printers van Elegoo voor de laagste prijs. Wij hebben een groot aanbod aan Elegoo producten, zoals FDM- en resinprinters, resin en accessoires. Door het ruime assortiment zit er voor iedereen een product bij dat aan hun wensen voldoet. Vandaag besteld is morgen in huis.


Heeft u nog vragen over 3D-printers? Bekijk dan ons helpcentrum. Hier beantwoorden wij al uw vragen over 3D gerelateerde onderwerpen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen of heeft u specifieke vragen over Elegoo producten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.