123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Flashforge

 

 

Flashforge 3D-printer kopen?

Op zoek naar een goede plug-and-play 3D-printer? Flashforge heeft een ruime hoeveelheid aan fantastische 3D-printers in hun assortiment! Deze printers zijn niet alleen geschikt voor particulieren maar ook voor professionals. Bestel eenvoudig en snel uw nieuwe Flashforge 3D-printer. Vandaag besteld is morgen in huis.


1 - 24 van 25

Over Flashforge

Flashforge heeft een ruim assortiment aan plug-and-play 3D-printers. Dit houdt in dat de printers binnen een half uur klaar zijn voor gebruik, wat ze populair maakt onder beginners. Daarnaast zijn deze printers niet alleen geschikt voor particulier gebruik, maar ook voor professioneel gebruik. Dat maakt ze ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld scholen of onderwijsinstellingen.

Ons assortiment Flashforge producten

Wij hebben een groot assortiment aan Flashforge producten beschikbaar. Naast filament printers verkopen wij ook resin printers van dit merk. Door de ruime keuze aan beschikbare modellen zit er altijd een printer tussen die bij u past. Ook voor originele vervangingsonderdelen van Flashforge kunt u bij ons terecht. Zo kunt u altijd eenvoudig uw oude onderdelen verwisselen of uw printer upgraden.

Het kiezen van de juiste Flashforge 3D-printer

De juiste Flashforge 3D-printer hangt af van uw persoonlijke wensen. Wilt u gaan voor gemak? Dan zijn plug-and-play printers en printers met auto bedleveling een goede optie voor u. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een dual extruder printer. Hiermee kunt u met 2 verschillende materialen of kleuren tegelijkertijd printen. Dit kan zeer handig zijn wanneer u bijvoorbeeld supports van een ander materiaal, zoals HIPS of PVA, wilt printen.

Voordelen van Flashforge

De producten van Flashforge hebben vele voordelen. Enkele van deze voordelen zijn:

  Binnen een half uur te gebruiken
  Makkelijk te bedienen
  Ruim assortiment
  Gesloten behuizing, dus minder geluidsoverlast
  Meer verschillende opties voor filamenten
  Stabiel en betrouwbaar
  Strak en modern design

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn 3D-printers van Flashforge goed?

Flashforge printers hebben vele voordelen. De vele plug-ang-play modellen zijn vaak binnen een half uur al te gebruiken en makkelijk te bedienen. De gesloten behuizing zorgt voor een constante temperatuur en minder geluidsoverlast. Ook kunt u hierdoor met meer verschillende soorten filamenten printen. Tot slot zijn 3D-printers van Flashforge stabiel en betrouwbaar.

Is een Flashforge 3D-printer goed voor beginners?

3D-printers van Flashforge zijn goed voor beginners en gevorderden. Er zijn vele verschillende printers beschikbaar, dus zit er voor iedereen een passende printer bij. Flashforge 3D-printers zijn binnen een half uur te gebruiken, betrouwbaar en makkelijk te bedienen. Dit maakt het merk een goede optie voor beginners.

Waar kan ik een goedkope Flashforge 3D-printer kopen?

Bij 123-3D.nl vindt u goedkope 3D-printers van Flashforge. Wij hebben een ruim assortiment aan Flashforge producten, zoals 3D-printers, originele vervangingsonderdelen en accessoires. Het brede aanbod zorgt dat er voor iedereen een geschikte 3D-printer of een geschikt onderdeel bij zit. Vandaag besteld is morgen in huis.


Heeft u nog vragen over 3D-printers? Bekijk dan ons helpcentrum. Hier beantwoorden wij uw vragen over 3D gerelateerde onderwerpen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen of heeft u specifieke vragen over Flashforge producten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.