123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Nieuwe Printers

Creality3D Creality 3D Ender 3 V3 SE 3D printer DKI00192
vergroten
Omschrijving Open een wereld van oneindige creatieve mogelijkheden met de Ender-3 V3 SE printer van Creality. Binnen 20 minuten heeft u de printer in elkaar gezet en is deze klaar voor gebruik. Met het makkelijke auto bed-leveling systeem kunt u altijd snel beginnen met printen. De CR Touch sensor levelt eenvoudig de bouwplaat en de spanningssensor zorgt voor een automatische z-offset. De Ender-3 V3 SE is perfect voor het maken van allerlei soorten prints: van huisaccessoires tot aan gadgets, deze printer kan het allemaal en heeft een maximale printsnelheid van 250 mm per seconde.

De betrouwbare ‘Sprite’ extruder van de Ender-3 V3 SE kan veel verschillende materialen aan, zoals PLA, PETG en het flexibele TPU. Het filament wordt automatisch in- en uitgeladen voor nog meer gebruiksgemak. Met de ‘extrude’ functie zal het filament soepel uit de nozzle vloeien. De ‘retract’ functie zal het filament snel terugtrekken, waarna u het moeiteloos kunt verwijderen en vervangen. Door de stevige dubbele z-axis wiebelt de printer minder. De 8 mm dikke y-axis schachten zijn ontworpen om de bouwplaat soepel te begeleiden en voor een lange tijd mee te gaan. Samen zorgen deze ervoor dat elke print perfect geprint wordt. De printer wordt bijzonder gemakkelijk bediend door middel van het 3,2 inch kleurendisplay, te bedienen met de draaiknop. De UI maakt gebruik van motion graphics om onder andere het leveling proces weer te geven. Zo kunt u in één oogopslag zien wat de printer aan het doen is en wat de voortgang is. Tot slot heeft de Ender-3 V3 SE een stijlvol en compact design, waardoor deze perfect in elk interieur past.
Specificaties
Merk: Creality 3D Netwerk: Nee
Printtechniek: FDM/FFF Filament diameter: 1,75 mm
Max. print diepte: 22 cm Afmetingen: 364 x 364 x 490 mm (LxBxH)
Max. print breedte: 22 cm Ingangsspanning: 100-240V
Max. print hoogte: 25 cm Nozzle diameter: 0,4 mm
Print volume: 12,1 l Vermogen: 350 W
CNC optie: nee Gewicht: 7,12 kg
Laser optie: nee Video: Instructievideo
Aantal extruders: 1 Filamentsensor: Nee
Heated bed: Ja Extruder: Direct
Heated bed max temp: 100 °C Extruder max temp: 260 °C
Type bedleveling: Automatisch Voltage: 24 V DC
Camera: Nee Extra info: uw oude apparaat
USB: Ja Ons Artikelnr: DKI00192
Nu bestellen is maandag in huis
€ 229,00 (Incl. 21% BTW)
( € 189,26 Excl. 21% BTW )
direct leverbaar
Elegoo Neptune 4 3D printer 50.201.012300 NEPTUNE4 DKI00181
vergroten
Omschrijving Let op: Dit is een pre-order artikel. Verwachte levering 1e week oktober 2023.
Wijzigingen voorbehouden.

De Elegoo Neptune 4 is ontworpen met wensen van de gebruikers in gedachten. Het 11 x 11 auto bed leveling systeem verzekert u van een snelle en accurate leveling van de bouwplaat. Voor een perfecte eerste laag kunt u de bouwplaat ook nog handmatig bijstellen. De magnetische PEI bouwplaat zorgt ervoor dat modellen soepel geprint en eenvoudig verwijderd kunnen worden. Deze printer heeft een 300°C nozzle en verlengde hot end, die het filament volledig laten smelten en gelijkmatig laten vloeien. Dit kan zelfs op een hoge printsnelheid, en ondersteunt printen met onder andere PLA, PETG, ABS, TPU en nylon. Naast de 2 ventilatoren aan de zijkanten van de printkop, die zorgen voor een goede koeling, zijn er nog 4 ventilatoren achter de printkop. Deze laten nieuwe lagen zeer snel afkoelen, ook bij hoge printsnelheid. Daarbij zorgt de nieuwe zelfontwikkelde dual-gear directe extruder met een reductie ratio van 5.2:1 voor krachtige extrusie en het soepeler begeleiden van filament.

Met functies als het zien van previews van het model, het pauzeren van de print en het hervatten van een print na stroomuitval, zorgt deze printer altijd voor een optimale printervaring. U stuurt uw model eenvoudig naar de printer via usb of LAN en kunt het 4.3’’ touchscreen los maken van de printer om deze op afstand te bedienen. Verbeter de kwaliteit van uw print in een handomdraai door gebruik te maken van de input shaping en/of pressure advance functies die deze printer ondersteunt. Deze Elegoo 3D-printer maakt gebruik van een geruisloos Klipper moederbord en een ARM 64/bit 1.5G frequentie quad-core processor, waardoor de maximale printsnelheid kan oplopen tot 500 mm per seconde. Nog nooit waren uw modellen zo snel klaar als met de Neptune 4, en dat alles met een maximum geluidssterkte van 50 dB.
Specificaties
Merk: Elegoo USB: Ja
Printtechniek: FDM/FFF Netwerk: Ja (WiFi)
Max. print diepte: 22,5 cm Filament diameter: 1,75 mm
Max. print breedte: 22,5 cm Afmetingen: 475 x 445 x 515 mm (LxBxH)
Max. print hoogte: 26,5 cm Ingangsspanning: 100-240V
Print volume: 13,4 l Vermogen: 250 W
CNC optie: nee Gewicht: 8,3 kg
Laser optie: nee Filamentsensor: Ja
Aantal extruders: 1 Extruder: Direct
Heated bed: Ja Extruder max temp: 300 °C
Heated bed max temp: 110 °C Voltage: 24 V DC
Type bedleveling: Automatisch Extra info: uw oude apparaat
Camera: Nee Ons Artikelnr: DKI00181
€ 279,00 (Incl. 21% BTW)
( € 230,58 Excl. 21% BTW )
beperkte voorraad
Elegoo Neptune 4 Pro 3D printer 50.201.013300 DKI00180
vergroten
Omschrijving Let op: Dit is een pre-order artikel. Verwachte levering 1e week oktober 2023.
Wijzigingen voorbehouden.

De Neptune 4 Pro 3D-printer van Elegoo heeft de fantastische functies van de Neptune 4 en meer. Het extra voordeel van deze printer zit in de bouwplaat. Naast het 11 x 11 auto bed leveling systeem, heeft deze printer een slim heated bed dat bestaat uit segmenten. De slicing software herkent tijdens het slicen de grootte van het model dat geprint gaat worden en activeert een secundaire verwarmingszone wanneer het model groter is dan de verwarmingszone in het midden (120 x 120 mm). De twee delen kunnen ook handmatig in- en uitgeschakeld worden om de temperatuur preciezer te reguleren. Daarnaast is het oppervlak van de magnetische PEI plaat gemarkeerd.

De Neptune 4 Pro is speciaal ontworpen om snel en efficiënt te printen. Het geruisloze Klipper moederbord en de ARM 64/bit 1.5G frequentie quad-core processor, waardoor de maximale printsnelheid kan oplopen tot 500 mm per seconde, werken hieraan mee. De nozzle kan een temperatuur van 300C bereiken en ondersteunt printen met onder andere PLA, PETG, ABS, TPU en Nylon. De verlengde hot end zorgt voor een consistente verwarming van filament en snellere extrusie. Naast de 2 ventilatoren aan de zijkanten van de printkop, die zorgen voor een goede koeling, zijn er nog 4 ventilatoren achter de printkop. Deze laten nieuwe lagen zeer snel afkoelen, zelfs bij hoge printsnelheid. Daarbij zorgt de nieuwe zelfontwikkelde dual-gear directe extruder met een reductie ratio van 5.2:1 voor krachtige extrusie en het soepeler begeleiden van filament.

Verder kunt u nog steeds functies als het zien van previews van het model, het pauzeren van de print en het hervatten van een print na stroomuitval gebruiken. U stuurt uw model eenvoudig naar de printer via usb of LAN en kunt het 4.3’’ touchscreen los maken van de printer om deze op afstand te bedienen. Verbeter de kwaliteit van uw print in een handomdraai door de input shaping en/of pressure advance functies te gebruiken die deze printer ondersteunt. Met de Neptune 4 Pro heeft u altijd een optimale printervaring.
Specificaties
Merk: Elegoo USB: Ja
Printtechniek: FDM/FFF Netwerk: Ja (WiFi)
Max. print diepte: 22,5 cm Filament diameter: 1,75 mm
Max. print breedte: 22,5 cm Afmetingen: 475 x 445 x 515 mm (LxBxH)
Max. print hoogte: 26,5 cm Ingangsspanning: 100-240V
Print volume: 13,4 l Vermogen: 250 W
CNC optie: nee Gewicht: 8,9 kg
Laser optie: nee Filamentsensor: Ja
Aantal extruders: 1 Extruder: Direct
Heated bed: Ja Extruder max temp: 300 °C
Heated bed max temp: 110 °C Voltage: 24 V DC
Type bedleveling: Automatisch Extra info: uw oude apparaat
Camera: Nee Ons Artikelnr: DKI00180
€ 319,00 (Incl. 21% BTW)
( € 263,64 Excl. 21% BTW )
beperkte voorraad
Elegoo Mars 4 9K 3D printer 50.101.011300 DKI00183
vergroten
Omschrijving Let op: Dit is een pre-order artikel. Verwachte levering 1e week oktober 2023.
Wijzigingen voorbehouden.

De Mars 4 9K van Elegoo is een fantastische resinprinter met een krachtige COB (chip-on-board) lichtbron waarmee u verzekerd bent van accurate prints. Het bouwvolume biedt u voldoende ruimte om uw prints te maken. Het oppervlak van de bouwplaat is met een laser uitgesneden, wat zorgt voor een uitstekende laaghechting. De printer heeft een 7-inch 9K mono LCD met hoge precisie, waardoor u ingewikkelde modellen super gedetailleerd kunt printen. De UI van het 3.5’’ touchscreen is zeer gebruiksvriendelijk. U kunt makkelijk van tevoren het model bekijken dat u gaat printen en het scherm geeft een real-time voortgang aan, waardoor u op elk moment aanpassingen kunt doen.

De Mars 4 maakt gebruik van de Voxeldance Tango Slicer, die zorgt voor een betere ervaring. Deze software biedt namelijk verschillende print opties: static modus en dynamic modus (waaronder smooth modus en high-speed modus). De verbeterde plug-in zuiveringsinstallatie heeft een plastic beschermlaag om het koolstoffilter te beschermen en zorgt voor een vermindering van de resin geur die vrijkomt tijdens het printen. Een grote ventilator en hitte geleidende koperen buizen naast de lichtbron zorgen voor een snellere afvoer van hitte, waardoor de prestaties van de printer verbeteren en de levensduur wordt verlengd.

Daarnaast heeft de z-as een lineaire rails die zorgt voor precieze en stabiele bewegingen. Hierdoor krijgt uw print een gladder oppervlak. Door de antislip leveling schroeven is het makkelijk om de printplaat te levelen. Tevens is de printplaat gegraveerd voor een betere laaghechting en heeft de middenplaat een kleine verhoging om te voorkomen dat de resin bij de onderdelen van de printer kan komen.

De belangrijkste features:
 • 153.36x77.76x175 mm bouwvolume
 • LCD-scherm met 8520x4320 resolutie en 18µm XY precisie
 • 3.5’’ touchscreen
 • Plug-in zuiveringsinstallatie
Specificaties
Merk: Elegoo USB: Ja
Printtechniek: SLA/DLP Netwerk: Nee
Max. print diepte: 15,636 cm Afmetingen: 227 x 227 x 438,5 mm (LxBxH)
Max. print breedte: 7,76 cm Ingangsspanning: 100-240V
Max. print hoogte: 17,5 cm Gewicht: 5,2 kg
Print volume: 2,666 l UV golflengte: 405 nm
CNC optie: nee Lichtbron: UV-COB
Laser optie: nee Filamentsensor: Nee
Heated bed: Nee Voltage: 24 V DC
Type bedleveling: Handmatig Extra info: uw oude apparaat
Camera: Nee Ons Artikelnr: DKI00183
€ 299,00 (Incl. 21% BTW)
( € 247,11 Excl. 21% BTW )
beperkte voorraad
Elegoo Mars 4 Max 3D printer DKI00170
vergroten
Omschrijving Let op: Dit is een pre-order artikel. Verwachte levering 1e week oktober 2023.
Wijzigingen voorbehouden.

De Mars 4 MAX 3D printer van Elegoo is een resinprinter met een 9.1’’ monochroom LCD-scherm. Een vervangbaar gehard glas beschermt het LCD-scherm tegen krasjes en andere beschadigingen, bijvoorbeeld door het lekken van resin. Hierdoor gaat het LCD-scherm langer mee en kunt u onbezorgd printen. Door het grote bouwvolume kunt u uw creativiteit de vrije loop te laten. Er is genoeg ruimte voor het maken van een grote print of om meerdere onderdelen in één keer te printen. Zo kunt u efficiënter te werk gaan.

Het koelingssysteem met dubbele ventilatoren zorgt voor een snelle luchtcirculatie. De hitte wordt beter gereguleerd door deze sneller te verspreiden. Dit draagt bij aan de langere levensduur van uw printer. Het plug-in luchtfilter met ingebouwde koolstoffilter vermindert aanzienlijk de nare lucht die vrij komt bij het printen met resin, waardoor printen met resin aangenamer wordt. De retracterende COB+ (chip-on-board) lichtbron zorgt er voor dat de laser verticaler op het LCD-scherm komt. Dit geeft u de zekerheid dat uw modellen met fijnere en realistischere details geprint worden. De 20 mm brede lineaire rails van de z-as zorgen voor veel minder vibratie. De Mars 4 maakt gebruik van de Voxeldance Tango Slider. Deze software biedt verschillende print opties: static modus en dynamic modus (waaronder smooth modus en high-speed modus).

De belangrijkste features:
 • Printsnelheid van 70 mm per uur
 • LCD-scherm resolutie van 5760x3600 en XY resolutie van 34 µm
 • 195.84x122.4x150 mm bouwvolume
 • Langere levensduur door dubbele ventilatoren
 • Retracterende COB+ lichtbron
 • Plug-in filter met ingebouwde koolstoffilter
Specificaties
Merk: Elegoo USB: Ja
Printtechniek: SLA/DLP Netwerk: Nee
Max. print diepte: 19,584 cm Afmetingen: 24,6 x 23 x 45,3 mm (LxBxH)
Max. print breedte: 12,24 cm Ingangsspanning: 100-240V
Max. print hoogte: 15 cm Gewicht: 7,5 kg
Print volume: 3,595 l UV golflengte: 405 nm
CNC optie: nee Lichtbron: UV-COB
Laser optie: nee Filamentsensor: Nee
Heated bed: Nee Voltage: 24 V DC
Type bedleveling: Handmatig Extra info: uw oude apparaat
Camera: Nee Ons Artikelnr: DKI00170
€ 319,00 (Incl. 21% BTW)
( € 263,64 Excl. 21% BTW )
beperkte voorraad
Elegoo Mars 4 Ultra 9K 3D printer DKI00182
vergroten
Omschrijving Let op: Dit is een pre-order artikel. Verwachte levering 1e week oktober 2023.
Wijzigingen voorbehouden.

Met de ELEGOO Mars 4 Ultra print u eenvoudig ingewikkelde modellen met behoud van de kleinste details. Het 7-inch 9K mono LCD-scherm met 8520x4320 resolution en 18µm XY resolutie zorgen ervoor dat u in een handomdraai scherpe prints maakt. Met de ELEGOO Mars 4 Ultra is het mogelijk om een printsnelheid van 150 mm per uur te bereiken. Het LCD-scherm is beschermd met een geharde glasplaat, zodat deze niet beschadigt raakt bij dagelijks gebruik. Met de ingebouwde RAM van 4G hoeft u nooit meer te vrezen voor een vertraging in het laden van bestanden. De krachtige Linux OS besturing zorgt voor een snelle en soepele werking en door met een 2.4G of 5G wifinetwerk te verbinden, kunt u supersnel modellen naar de printer sturen.

Het bouwoppervlak van 153.36x77.76x165 mm³ biedt voldoende ruimte om middelgrote prints te maken. Het leveling systeem, dat op 4 punten levelt, zorgt ervoor dat u snel kunt beginnen met printen. Het laser gegraveerde oppervlak van de bouwplaat biedt betere laaghechting en vermindert zo de kans dat de print faalt. Met het gloednieuwe ACF film bent u zeker van een geslaagde print, zelfs met een hoge printsnelheid. Het plug-in luchtfilter heeft een vernieuwd koolstoffilter dat de nare geur van het printen met resin weghaalt. Niet alleen de printervaring wordt hier beter van, maar u print ook in een schonere omgeving voor uzelf met minder kans om giftige stoffen binnen te krijgen. Vindt makkelijk uw weg via het gebruiksvriendelijke 4’’ HD IPS touchscreen met een resolutie van 800x480 pixels, dat maar liefst 12 verschillende talen ondersteunt. Hierdoor kunnen gebruikers van elk niveau de machine eenvoudig besturen.

De ELEGOO Mars 4 Ultra heeft een volledige metalen machinebehuizing, waardoor de printer zeer stabiel is en makkelijk frequent gebruikt kan worden. Het moderne ontwerp is ook nog eens esthetisch fijn om naar te kijken. De interne componenten van de printer worden beschermd tegen resin door een verhoging van de middenplaat.
Specificaties
Merk: Elegoo USB: Ja
Printtechniek: SLA/DLP Netwerk: Nee
Max. print diepte: 15,636 cm Afmetingen: 22,7 x 22,7 x 44,35 mm (LxBxH)
Max. print breedte: 7,776 cm Ingangsspanning: 100-240V
Max. print hoogte: 16,5 cm Gewicht: 7 kg
Print volume: 2,006 l UV golflengte: 405 nm
CNC optie: nee Lichtbron: UV-COB
Laser optie: nee Filamentsensor: Nee
Heated bed: Nee Voltage: 24 V DC
Type bedleveling: Handmatig Extra info: uw oude apparaat
Camera: Nee Ons Artikelnr: DKI00182
€ 349,00 (Incl. 21% BTW)
( € 288,43 Excl. 21% BTW )
beperkte voorraad
Elegoo Saturn 3 12K 3D printer DKI00179
vergroten
Omschrijving Let op: Dit is een pre-order artikel. Verwachte levering 1e week oktober 2023.
Wijzigingen voorbehouden.

De Elegoo Saturn 3 resinprinter heeft een 10’’ 12K mono LCD scherm met een geharde glasplaat, die het scherm van krasjes en schade door het lekken van resin beschermt. Het grote bouwvolume opent een wereld aan mogelijkheden en is perfect voor het maken van grotere modellen en ambitieuzere projecten. De COB (chip-on-board) lichtbron en collimerende fresnellens werken samen om een uniforme lichtstraal te creëren, die vanuit de perfecte hoek op de resin schijnt. Hierdoor ontstaan er zeer accurate prints met een uitzonderlijk niveau voor detail.

Tevens heeft de Saturn 3 12K een laser gegraveerde bouwplaat voor een betere hechting van de eerste laag, waardoor u moeiteloos zeer gedetailleerde en ingewikkelde modellen kunt printen. De usb luchtzuiveringsfilter zorgt voor een geurloze printomgeving. Hierdoor kunt u zonder zorgen printen. Ook kunt u er voor kiezen om deze printer in combinatie met de Elegoo Mars Mate te gebruiken. Deze resinprinter maakt gebruik van de Voxeldance Tango software, die 3 opties biedt: static modus en dynamic modus (waaronder smooth modus en high-speed modus).

De belangrijkste features:
 • LCD scherm resolutie van 11520x5120, XY resolutie van 19x24 µm
 • 218.88x122.88x250 mm bouwvolume
 • COB lichtbron met collimerende fresnellens
 • Laser gegraveerde bouwplaat
 • usb luchtzuiveringsfilter
Specificaties
Merk: Elegoo Netwerk: Nee
Printtechniek: SLA/DLP Afmetingen: 30,59 x 27,3 x 56,73 cm (LxBxH)
Max. print diepte: 21,8 cm Ingangsspanning: 100-240V
Max. print breedte: 12,3 cm Gewicht: 11 kg
Max. print hoogte: 25 cm UV golflengte: 405 nm
Print volume: 6,703 l Lichtbron: UV-LCD
CNC optie: nee Golflengte: 405 nm
Laser optie: nee Filamentsensor: Nee
Heated bed: Nee Voltage: 24 V DC
Type bedleveling: Handmatig Extra info: uw oude apparaat
Camera: Nee Ons Artikelnr: DKI00179
USB: Ja
€ 449,00 (Incl. 21% BTW)
( € 371,07 Excl. 21% BTW )
beperkte voorraad
Elegoo Saturn 3 Ultra 12K 3D printer 50.101.034300 DKI00178
vergroten
Omschrijving Let op: Dit is een pre-order artikel. Verwachte levering 1e week oktober 2023.
Wijzigingen voorbehouden.

De Elegoo Saturn 3 Ultra 12K is een resinprinter met oneindige mogelijkheden. Het bouwvolume is perfect voor het maken van grotere modellen en ambitieuzere projecten. Met het 10’’ 12K mono LCD-scherm heeft u altijd het scherpste beeld. Daarbij is het scherm voorzien van gehard glas ter bescherming tegen krasjes en andere beschadigingen. Het Linux OS besturingssysteem met 4 GB RAM draagt uw bestanden gegarandeerd snel over. De printer is compatibel met 2.4G en 5G netwerken, waardoor u gemakkelijk en flexibel bestanden kunt overdragen via uw computer of uw mobiel. Ook kunt u gebruik maken van de afneembare antenne aan de rechter kant van de printer. Het 4’’ IPS touch screen heeft een nieuwe UI interface die makkelijk te gebruiken is en meerdere talen ondersteunt.

Ervaar een ultra-stabiele en precieze printervaring met de Elegoo Saturn 3 Ultra. De dubbele lineaire sliders en kogelomloopspindel zorgen voor een zeer stabiele z-as met accurate bewegingen. Dit vermindert de zichtbaarheid van de lagen op uw print. De printer heeft dubbele, hittegeleidende koperen buizen en een grote ventilator voor het effectief koelen van de printer, om zo de printer optimaal te laten functioneren en de levensduur aanzienlijk te verlengen. Het plug-in luchtzuiveringssysteem heeft een koolstoffilter om de nare geur weg te halen. De printer heeft een extra usb slot voor luchtzuiveringssystemen die 2 usb’s gebruiken. Ook kunt u er voor kiezen om deze printer in combinatie met de Elegoo Mars Mate te gebruiken.

De laser gegraveerde bouwplaat zorgt voor perfecte eerste laaghechting, waardoor uw model stevig blijft zitten tijdens het printen, en kan op 4 punten geleveld worden. Door de ACF release film, die speciaal is ontworpen voor de Saturn 3 Ultra, neemt de slaagkans van uw prints aanzienlijk toe en kan de printsnelheid oplopen tot wel 150 mm per uur. De Saturn 3 Ultra maakt gebruik van een krachtige COB (chip-on-board) + refracterende lichtbron, waardoor het licht evenredig wordt verdeeld. Hierdoor bent u verzekerd van zeer accurate, hoge kwaliteit prints met gladde afwerking. Deze resinprinter gebruikt de Voxeldance Tango software en heeft een volledig metalen behuizing om de printer steviger en duurzamer te maken. Hierdoor kan deze printer gemakkelijk frequent gebruik doorstaan en ziet de printer er modern uit in elk interieur.
Specificaties
Merk: Elegoo Netwerk: Ja (WiFi)
Printtechniek: SLA/DLP Afmetingen: 30,59 x 27,3 x 56,25 cm (LxBxH)
Max. print diepte: 21,8 cm Ingangsspanning: 100-240V
Max. print breedte: 12,3 cm Gewicht: 12 kg
Max. print hoogte: 26 cm UV golflengte: 405 nm
Print volume: 6,971 l Lichtbron: UV-LCD
CNC optie: nee Golflengte: 405 nm
Laser optie: nee Filamentsensor: Nee
Heated bed: Nee Voltage: 24 V DC
Type bedleveling: Handmatig Extra info: uw oude apparaat
Camera: Nee Ons Artikelnr: DKI00178
USB: Ja
€ 549,00 (Incl. 21% BTW)
( € 453,72 Excl. 21% BTW )
beperkte voorraad
Creality3D Creality 3D Halot Mage Pro CL-103 3D printer CL-103 DKI00166
vergroten
Omschrijving Let op: Dit is een pre-order artikel. Verwachte levering 2e week november 2023.
Wijzigingen voorbehouden.

De Creality Halot Mage Pro CL-103 is een super snelle resin 3D-printer die maar liefst 170 mm per uur print. Deze printer is voorzien van een professioneel 10.3’’ 8K LCD scherm en heeft een bouwvolume van 228x128x230 mm³. De nieuwe, slimme resin pomp regelt automatisch de toe- en afvoer van resin. Binnen een half uur kan de printer gevuld of geleegd worden, waardoor u dit niet meer zelf handmatig hoeft te doen. De Halot Mage Pro CL-103 heeft een slimme luchtzuiveringsinstallatie met een vervangbaar koolstoffilter, die de nare geur van het printen met resin vermindert.

Print overal makkelijk en snel door de printer van een afstand te besturen met de Creality Cloud app (beschikbaar op IOS en Android). Daarnaast is het mogelijk om de printer vanaf de computer of een usb stick aan te sturen en kunt u een usb camera aansluiten, zodat u uw print op afstand in de gaten kunt houden. De Halot Mage Pro CL-103 maakt gebruik van de zelfontwikkelde Halot OS, die een duidelijke UI heeft en data met uw computer, telefoon en Creality Cloud synchroniseert. De krachtige CPU zorgt ervoor dat u makkelijk op een hoge snelheid kunt printen. De egaliteit van het licht zorgt ervoor dat er een consistente kwaliteit is, ongeacht waar op de bouwplaat er geprint wordt. De lichtintensiteit en de snelheid waarop de lagen worden uitgehard zorgen voor een gladde afwerking en scherpe contouren.
Specificaties
Merk: Creality 3D Netwerk: Ja (Ethernet & WiFi)
Printtechniek: SLA/DLP Afmetingen: 33,3 x 27 x 60,8 cm (LxBxH)
Max. print diepte: 22,8 cm Ingangsspanning: 100-240V
Max. print breedte: 12,8 cm Vermogen: 150 W
Max. print hoogte: 23 cm Gewicht: 13 kg
Print volume: 6,712 l UV golflengte: 405 nm
CNC optie: nee Lichtbron: UV-LCD
Laser optie: nee Filamentsensor: Nee
Type bedleveling: Handmatig Voltage: 24 V DC
Camera: Nee Extra info: uw oude apparaat
USB: Ja Ons Artikelnr: DKI00166
Direct mee bestellen

Resin filters 10 stuks (123-3D huismerk) voor € 3,50

Vitril wegwerphandschoenen maat M poedervrij (blauw, 100 stuks) voor € 9,95

Medische type IIR mondkapjes met CE certificering (50 stuks) voor € 12,49

Photocentric Resin Cleaner 30 1 liter voor € 44,50

Veiligheidsbril basic helder voor € 4,75

€ 639,00 (Incl. 21% BTW)
( € 528,10 Excl. 21% BTW )
beperkte voorraad
Modifi3d reparatie-/modificatietool DGS00007
vergroten
Omschrijving Met de veelzijdige Modifi3D nabewerkingstool voert u eenvoudig kleine modificaties en reparaties uit aan uw 3D geprinte objecten. Ook het verbeteren van de oppervlakte-afwerking doet u met deze tool. Zo kunt u een 3D object na het 3D printen tot in de puntjes perfectioneren.

De tool werkt met warmte en is eenvoudig aan te sluiten op een usb-poort. Na 15 seconden opwarmtijd kunt u direct aan de slag. Dankzij het compacte en lichte ontwerp (slechts 120 gram!) is de tool zeer prettig in gebruik.

De Modifi3D tool wordt geleverd met 4 verwisselbare punten:
 • Mespunt: voor het wegsnijden van supportmateriaal
 • Naaldpunt: voor het vrijmaken van kleine gaatjes
 • Lepelpunt: voor het weghalen van draden en het egaliseren van oppervlaktes
 • Standaard punt: voor algemeen gebruik
Alle punten zijn voorzien van een speciale coating die voorkomt dat het plastic blijft plakken.

Specificaties
Merk: Modifi3D Gewicht: 0,12 kg
Voltage: 5 V Extra info: uw oude apparaat
Max. gebr. temp.: + 450 °C Ons Artikelnr: DGS00007
Vermogen: 8 W
Nu bestellen is maandag in huis
€ 34,50 (Incl. 21% BTW)
( € 28,51 Excl. 21% BTW )
direct leverbaar
Modifi3d Pro reparatie-/modificatietool DGS00090
vergroten
Omschrijving Met de veelzijdige Modifi3D Pro nabewerkingstool voert u eenvoudig modificaties en reparaties uit aan uw 3D geprinte objecten. Ook het verbeteren van de oppervlakte-afwerking doet u met deze tool. Zo kunt u een 3D object na het printen tot in de puntjes perfectioneren.

De tool werkt met warmte en is eenvoudig aan te sluiten op netstroom d.m.v. de meegeleverde adapter. Na 25 seconden opwarmtijd kunt u direct aan de slag. Dankzij het compacte en lichte ontwerp (slechts 120 gram!) is de tool zeer prettig in gebruik.

De Modifi3D Pro tool wordt geleverd met maar liefst 10 verwisselbare punten:
 • Mespunt: voor het wegsnijden van supportmateriaal
 • Groot mespunt: voor het wegsnijden van supportmateriaal
 • Naaldpunt: voor het vrijmaken van kleine gaatjes
 • Standaard punt: voor algemeen gebruik
 • Lepelpunt: voor het weghalen van draden en het egaliseren van oppervlaktes
 • Grote lepelpunt: voor het weghalen van draden en het egaliseren van oppervlaktes
 • Detailpunt: voor het bijwerken van detailwerk
 • Strijkpunt: voor het egaliseren van oppervlaktes
 • Verzinkingpunt: voor het maken van verzinkgaten
 • Invoegpunt: voor het invoegen van metalen onderdelen

Alle punten zijn voorzien van een speciale coating die voorkomt dat het plastic blijft plakken.
Specificaties
Merk: Modifi3D Vermogen: 30 W
Voltage: 24 V Gewicht: 0,12 kg
Max. gebr. temp.: + 450 °C Extra info: uw oude apparaat
kabellengte: 150 cm Ons Artikelnr: DGS00090
Nu bestellen is maandag in huis
€ 74,50 (Incl. 21% BTW)
( € 61,57 Excl. 21% BTW )
direct leverbaar
123-3D 3D-printerstartkit / nabewerkingsset / onderhoudskit DGS00122
vergroten
Omschrijving Dit is de perfecte starterskit voor de beginnende 3D'er. Deze complete set bevat alle onmisbare accessoires voor bij het 3D-printen.

De kit bevat:
 • de veelzijdige Modifi3D nabewerkingstool
 • naaldjes om een verstopte 3D-printer nozzle te verhelpen
 • superlube om uw 3D-printer in optimale conditie te houden
 • 3D print nabewerkingsset om alles netjes en mooi schoon te houden
 • digitale schuifmaat voor de fijne kalibratie van uw 3D-printer
 • een plamuurmes om geprinte objecten makkelijk van het printbed te halen
Specificaties
Merk: 123-3D Ons Artikelnr: DGS00122
Nu bestellen is maandag in huis
€ 82,50 (Incl. 21% BTW)
( € 68,18 Excl. 21% BTW )
direct leverbaar
Steelmans3D 3dB Noise Reduction Feet Pads 3DB-V1 DAR00265
vergroten
Omschrijving Voorkom printproblemen en verminder het geluid van uw 3D printer met de Noise Reduction Feet Pads van 3dB.

Deze rubberen voetjes bevestigt u onder de 3D printer om het geluid, veroorzaakt door trillingen, te verminderen. Daarnaast zorgen de dempende eigenschappen van de 3dB pads ook voor extra stabiliteit van uw 3D printer, zelfs wanneer u op hoge snelheden print. Op deze manier zijn uw prints altijd van topkwaliteit en kunt u tijdens het printen in alle rust uw volgende 3D project voorbereiden!
Specificaties
Merk: Steelmans3D Video: Promotie video
Hoeveelheid: 4 Stuks Ons Artikelnr: DAR00265
Nu bestellen is maandag in huis
€ 16,50 (Incl. 21% BTW)
( € 13,64 Excl. 21% BTW )
direct leverbaar
Calex Smart Rookmelder | Wifi 429220 LCA00437
vergroten
Omschrijving Deze slimme rookmelder van Calex zorgt ervoor dat u waar u zich ook bevindt op de hoogte wordt gebracht van rookontwikkeling in uw woning. De krachtige 85 dB alarmtoon waarschuwt u als u thuis bent. Bent u weg? Dan krijgt u een melding op uw Calex app.

De rookmelder is volledig draadloos en kan daardoor overal geplaatst worden. De sensor werkt op batterijen en gaat circa 10 jaar mee. Als de batterijen bijna leeg zijn laat het rookalarm dit tijdig aan u weten. Verbinding gaat via 2,4 Ghz wifi. Daarnaast is de sensor te gebruiken met Google Assistant en met Amazon Alexa.

Met de Calex smart app kan de rookmelder ook geprogrammeerd worden,en kunnen andere slimme apparaten zo worden ingesteld dat zij reageren als de rookmelder afgaat. Zo kunt u bijvoorbeeld uw 3D printer uitzetten als deze aan een slimme stekker zit.

Download de Calex Smart app
Om het product optimaal te gebruiken installeert u de gratis Calex Smart app op uw telefoon of tablet (geschikt voor Apple of Android). Wilt u even geen gebruik maken van de app? Met de Calex afstandsbediening kunt u de rookmelder ook bedienen.

*Voor het gebruik van Google of Alexa is een Voice Assistant vereist.
Specificaties
Merk: Calex Gewicht: 0,23 kg
Diameter: 110 mm WiFi: 2.4 GHZ
Afmetingen: 57,15 mm Extra info: uw oude apparaat
Kleur: Wit Ons Artikelnr: LCA00437
Werkt met
Tuya Google* Alexa*
Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
€ 29,95 (Tijdelijk uitverkocht) (Incl. 21% BTW)
( € 24,75 Excl. 21% BTW )
Calex Smart Mini Camera voor binnen (1080p) 429260 LCA00572
vergroten
Omschrijving Met deze compacte smart camera van Calex houdt u alles in de gaten. De beelden die de mini camera maakt zijn namelijk te bekijken via een app op uw telefoon of tablet. Zo heeft u nooit meer het gevoel dat uw huis onbeschermd is. De camera detecteert namelijk beweging en stuurt dan direct een bericht naar uw telefoon, zodat niks u meer ontgaat. Ook in het donker gaat de camera gewoon door met filmen.

Via de app kunt u verschillende instellingen veranderen en de camerabeelden bekijken. Dankzij de geïntegreerde microfoon kunt u communiceren met elkaar. De app is zowel geschikt is voor Android als voor Apple. Bovendien kan de mini camera gekoppeld worden aan andere slimme producten van Calex.
Specificaties
Merk: Calex WiFi: 2.4 GHZ
Afmetingen: 53 x 32 x 110 mm (LxBxH) Extra info: uw oude apparaat
Kleur: Wit Ons Artikelnr: LCA00572
Nu bestellen is maandag in huis
€ 39,95 (Incl. 21% BTW)
( € 33,02 Excl. 21% BTW )
direct leverbaar
WOOX R4114 slimme camera voor binnen (1080p) R4114 LWO00056
vergroten
Omschrijving Gebruik deze slimme indoor camera van WOOX om uw 3D printer, kinderen, huisdieren en bezittingen in de gaten te houden en uw woning te beveiligen. De WOOX R4114 camera is via wifi met uw smartphone of tablet te bedienen.

Daarnaast geeft de camera duidelijk beeld in Full HD 1080p resolutie dat live bekeken kan worden of lokaal (of op een cloud-service) kan worden opgeslagen, en beschikt over een ingebouwde microfoon en speaker zodat u via uw device met mensen in de buurt van de camera kunt communiceren. Ook is deze voorzien van een bewegingssenor én infrarood-zicht (tot 7 meter).

*Voor het gebruik van Google of Alexa is een Voice Assistant vereist.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Woox WiFi: 2.4 GHZ
Hoogte: 116 mm Extra info: uw oude apparaat
Voltage: 220 V Ons Artikelnr: LWO00056
Kleur: Wit
Werkt met
Tuya Google* Alexa* Siri
Nu bestellen is maandag in huis
€ 34,00 (Incl. 21% BTW)
( € 28,10 Excl. 21% BTW )
direct leverbaar
WOOX R6087 Smart Plug | Max. 3680W | Wit (NL) R6087 LWO00065
vergroten
Omschrijving Gebruik de R6087 smart plug van WOOX om eenvoudig uw elektrische apparaten van slimme functies te voorzien. De smart plug werkt op een 2,4 GHz wifi signaal en kan met behulp van de WOOX Home-app (voor iOS of Android) worden bediend.

Met de app kunt u de smart plug niet alleen op afstand in- en uitschakelen, maar ook voorzien van timers. Zo kunt u het gekoppelde apparaat op een vooraf ingestelde tijd automatisch aanzetten, bijvoorbeeld als u weg bent op vakantie. Of zet wanneer u onderweg bent naar huis alvast de 3D printer aan.

De R6087 smart plug is geschikt voor Schucko (Type F) stopcontacten.

*Voor het gebruik van Google of Alexa is een Voice Assistant vereist.
Specificaties
Merk: Woox Handleiding: Download
Afmetingen: 59 x 59 x 82,8 mm (LxBxH) WiFi: 2.4 GHZ
Voltage: 220 V Extra info: uw oude apparaat
Kleur: Wit Ons Artikelnr: LWO00065
Werkt met
Tuya Google* Alexa* Siri
Nu bestellen is maandag in huis
€ 12,50 (Incl. 21% BTW)
( € 10,33 Excl. 21% BTW )
direct leverbaar
WOOX R6113 Smart Plug met energiemeter | Max. 3680W | Wit (NL) R6113 LWO00075
vergroten
Omschrijving Bespaar tip! Slimme stekker + energiemeter

Met de R6113 Smart Plug van WOOX maakt u niet alleen uw huishoudelijke apparaten slim, maar kunt u ook nauwlettend het energiegebruik van het gekoppelde apparaat in de gaten houden. Deze slimme stekker is namelijk uitgerust met een geïntegreerde energiemeter, zo weet u precies hoeveel energie uw 3D printer verbruikt.

De R6113 Smart Plug is geschikt voor een maximaal vermogen van 3680W. Dat betekent dat u zelfs zwaardere apparaten op de stekker kunt aansluiten. De slimme stekker werkt via wifi (2,4 GHz), waardoor u geen bridge of gateway nodig hebt. U heeft alleen de WOOX Home-app (voor iOS of Android) nodig om de R6113 Smart Plug te bedienen.

Op die manier kunt u niet alleen de slimme stekker in- en uitschakelen en het energieverbruik uitlezen, maar de Smart Plug ook voorzien van tijdschema’s en andere instellingen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat de slimme stekker en het gekoppelde apparaat op gezette tijden aangaan wanneer u op vakantie bent, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is.

Deze slimme stekker heeft een IP20-classificatie. Dat houdt in dat het product alleen binnenshuis gebruikt kan worden. Het bereik van de wifi verbinding bedraagt circa 30 meter.
Specificaties
Merk: Woox Handleiding: Download
Afmetingen: 55 x 55 x 81,6 mm (LxBxH) WiFi: 2.4 GHZ
Voltage: 220 V Extra info: uw oude apparaat
Kleur: Wit Ons Artikelnr: LWO00075
Werkt met
Tuya Google* Alexa* Siri
Nu bestellen is maandag in huis
€ 17,95 (Incl. 21% BTW)
( € 14,83 Excl. 21% BTW )
direct leverbaar
WOOX R6132 Slimme stekkerdoos met energiemeter | Max. 3680W | Wit R6132 LWO00081
vergroten
Omschrijving Bespaar tip! Slimme stekker + energiemeter

Met deze slimme stekkerdoos van WOOX maakt u niet alleen uw gewone apparaten slim, maar houdt u ook het stroomverbruik van de gekoppelde apparaten in de gaten en past u dit aan waar nodig. De WOOX R6132 is een slimme stekkerdoos bestaande uit drie Europese stekkeraansluitingen, twee USB-A aansluitingen en twee USB-C aansluitingen. De stekker van de WOOX R6132 is 150 cm lang.

Door apparaten op de stekkerdoos aan te sluiten krijgt u de mogelijkheid om deze apparaten via de stekkerdoos op afstand te bedienen, bijvoorbeeld op uw smartphone. Dit kan door middel van de WOOX Home-app (voor iOS of Android). Met deze app kunt u de stekkerdoos en gekoppelde apparaten in- en uitschakelen.

Ook kunt u op die manier de gekoppelde apparaten uitlezen wat betreft hun stroomverbruik en de apparaten voorzien van tijdschema’s. Bijvoorbeeld om energieverspilling tegen te gaan (de verlichting niet langer aan laten staan dan nodig is) of om de illusie te wekken dat u thuis bent terwijl u op vakantie bent. U kunt de WOOX R6132 slimme stekkerdoos blijven bedienen zolang u toegang heeft tot een wifi verbinding.

De stekkerdoos is geschikt voor een maximale stroom van 16A en een maximaal vermogen van 3680W.
Specificaties
Merk: Woox kabellengte: 150 cm
Afmetingen: 350 x 65 x 40 mm (LxBxH) WiFi: 2.4 GHZ
Voltage: 220 V Extra info: uw oude apparaat
Kleur: Wit Ons Artikelnr: LWO00081
Werkt met
Tuya Google* Alexa* Siri
Nu bestellen is maandag in huis
€ 44,95 (Incl. 21% BTW)
( € 37,15 Excl. 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten