123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Dremel

Creëer fantastische prints met een 3D-printer van Dremel. Het merk combineert innovatieve designs met gebruiksvriendelijke opties. Hierdoor zijn de printers geschikt voor zowel professionals als beginners.

Dremel printers

Over Dremel

Dremel is een bekende naam in de techniekwereld. Het bedrijf is opgericht in 1932 en wordt ook wel de ‘grootvader’ van het moderne gereedschap genoemd. Die innovatieve geest bezit Dremel vandaag de dag nog steeds. Waar het merk ooit begon met het fabriceren van tools voor in de gereedschapskist, staat het nu ook bekend om zijn professionele 3D-printers. In het Dremel Digilab worden nieuwe technologieën gecreëerd en sterke, toegankelijke 3D-printers gebouwd. 

 

Of u nu de printer aanschaft voor thuis, werk, een ingenieursbureau of het klaslokaal; met een 3D-printer van Dremel ervaart u het ultieme gebruikersgemak. Hiermee brengt u niet alleen ideeën tot leven, maar creëert u ook een fijnere werk- en leefomgeving omdat u elk creatief idee tot leven brengt. Dremel streeft ernaar om eenvoudige oplossingen te maken voor eindeloze mogelijkheden.

Plug-and-print 3D-printers

In het assortiment heeft Dremel diverse plug-and-print 3D-printers. Handig, want deze zijn binnen een half uur klaar voor gebruik. Hierdoor gaat u meteen aan de slag met uw 3D-creaties! Dankzij de toegankelijke en robuuste ontwerpen zijn de printers zeer geschikt voor scholen en beginners.