123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Felix

Op zoek naar een goede 3D printer? FELIXprinters heeft een ruim assortiment aan fantastische 3D-printers. Dit Nederlandse printermerk is uitermate geschikt voor gevorderden en kenners binnen de 3D-printwereld.

Felix Printers

Over Felix:

De 3D-printers van FELIX zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer betrouwbaar. Deze printers worden voornamelijk gebruikt door professionals in de industriewereld. Voor verbetering van de innovatie van productontwerp en -ontwikkeling wordt 3D-printen steeds meer omarmd. FELIXprinters werkt nauw samen met hun industriële klanten, om het gebruik van de technologie voor alle toepassingen te optimaliseren.

Niet alleen in de industriële branche worden de printers van FELIX veelvuldig gebruikt, ook in het onderwijs zijn ze te vinden. De 3D-printers worden hier gebruikt om de functionaliteiten van 3D-printen aan studenten te laten zien. Door deze toekomstige ingenieurs kennis te laten maken met de veelzijdigheid van 3D-printen, hebben zij een voorsprong in hun carrière.

Ook gevorderde makers binnen de 3D-printwereld maken graag gebruik van de betrouwbare FELIXprinters. Deze printers komen met een reeks aan doorlopende upgrades om de productiviteit te maximaliseren. Hierdoor zijn het printers voor de lange termijn.  

Handige accessoires: