123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Geeetech

Geeetech heeft een ruim aanbod aan verschillende 3D-printers. De printers zijn modulair opgebouwd en hierdoor eenvoudig in elkaar te zetten voor beginners, maar ook volledig hackable zodat hij volledig aanpasbaar is voor gevorderden.

 

Voordelen van Geeetech

Geeetech printers zijn modulair opgebouwd, waardoor u zelfs als beginner de printer eenvoudig opbouwt. De printers hebben veelal een open design, waardoor u niet alleen goed ziet hoe uw print tot stand komt, maar dit zorgt ook voor betere ventilatie en hierdoor voor verbeterde printresultaten. Geeetech printers werken met veel verschillende soorten filament en sommige modellen beschikken over meerdere extruders, waardoor kleuren en texturen eenvoudig in één print gecombineerd kunnen worden.

Over Geeetech

Geeetech is opgericht in Shenzhen, China, in 2011 en heeft als missie 3D printen toegankelijk te maken, zodat iedereen enthousiast kan worden van de mogelijkheden van 3D printen. Het is een van de weinige open source 3D-print bedrijven in China. Het team van Geeetech bestaat uit onderzoeksingenieurs en program designers met passie voor hun werk.

 

Hulp nodig bij het kiezen van een Geeetech 3D printer? Laat ons u helpen de juiste keuze te maken! Bekijk hier al onze tips voor de aanschaf van een 3D-printer of neem contact op met onze klantenservice.